Διαγωνισμός | Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το Χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Νίκο Μακρόπουλο

Απριλίου 23, 2022 0
Διαγωνισμός | Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το Χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Νίκο Μακρόπουλο
Ένα μουσικό ταξίδι με επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου θα απολαύσουμε στο χορό που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον ΣΕ.
ΒΙ.ΠΕ.Τ, το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στις 21:00 το βράδυ, στο κέντρο Sunset (Νέο Καρδαρά) Αρκαδίας.

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων προσφέρει στους αναγνώστες του 2 μονές προσκλήσεις για την εκδήλωση αξίας 50€ ανά άτομο,  που περιλαμβάνουν φαγητό, ελεύθερη κατανάλωση σε τοπικό οίνο μοσχοφίλερο και αναψυκτικών (και μια φιάλη αλκοόλ προσφορά του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕΤ.) ανά τραπέζι καθώς και πλούσια δώρα, χωρίς λαχειοφόρο αγορά, παρά μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να γράψετε ένα σχόλιο στο άρθρο αυτό στη σελίδα μας στο facebook και το απόγευμα της Παρασκευή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με εφαρμογή τυχαίας επιλογής σχολίου. Προϋπόθεση να είστε φίλος της σελίδας μας στο Facebook @pnanea, https://www.facebook.com/pnanea και μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας για να έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να κερδίσουν.

Τέλος, ενημερώνουμε πως οι προσκλήσεις θα δοθούν με επίδειξη εγγράφου ή φωτογραφίας που θα ταυτίζεται με το αντίστοιχο προφίλ στο facebook και δεν θα δοθούν προσκλήσεις σε προφίλ που δεν είναι πραγματικά, δηλαδή σε προφίλ που δεν έχουν όνομα, φωτογραφία και φίλους.

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την προσφορά των προσκλήσεων στους αναγνώστες του pna.gr.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr