Πρόγραμμα ζωντανής μετάδοσης των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Απριλίου 17, 2022 0
Πρόγραμμα ζωντανής μετάδοσης των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Ύστερα από δύο χρόνια το Πάσχα θα εορταστεί σύμφωνα με τα υπάρχοντα μέτρα. Καθ΄ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα οι τελετές θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις εκκλησίες.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με σεβασμό προς όλους τους πιστούς θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά την ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.boriakinouria.gov.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Κυριακή των Βαΐων και ώρα 19:00 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας του Νυμφίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Κορακοβουνίου.

Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 19:15 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας του Νυμφίου από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Πραστού. 

Μεγάλη Τρίτη και ώρα 19:00 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας του Νυμφίου από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βερβένων. 

Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 19:30 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας του Νιπτήρος από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγίου Ανδρέα.  

Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 07:30 η μετάδοση της Θείας λειτουργίας του Μ. Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στα Προσήλια. 

Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 18:30 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας των Αχράντων Παθών του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου.

Μεγάλη Παρασκευή και ώρα 11:00 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών και Αποκαθήλωσης από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μελιγούς.

Μεγάλη Παρασκευή και ώρα 19:00 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας του Επιτάφιου Θρήνου από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Παραλίου Άστρους.

Μεγάλο Σάββατο και ώρα 07:00 η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή Λουκούς.

Μεγάλο Σάββατο και ώρα 23:00 η μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας της Αναστάσεως από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άστρους.

Κυριακή του Πάσχα και ώρα 18:30 ο Εσπερινός της Αγάπης από την Ιερά Μονή Λουκούς. Επισημαίνουμε ότι θα αναγνωστεί το Ευαγγέλιο στα ελληνικά και στα τσακώνικα. 

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr