Καμπύλης: Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και παράλληλα ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας

Απριλίου 13, 2022 0
Καμπύλης: Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και παράλληλα ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή σκυροδετημένης βάσης στο γήπεδο Μελιγούς».

Είναι ένα έργο προϋπολογισμού 32.854,21€. Η προθεσμία περαίωσής του είναι ενενήντα ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Σκοπός του ανωτέρω έργου είναι η διαμόρφωση τμήματος του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Μελιγούς με την κατασκευή βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα για την τοποθέτηση μεταλλικής λυόμενης κερκίδας. Η βάση θα κατασκευαστεί στη Νότιο-Ανατολική πλευρά του γηπέδου, και συγκεκριμένα ανάμεσα στο κτίριο του αντλιοστασίου και την είσοδο του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.
Η εν λόγω σκυροδετημένη βάση κατασκευάζεται στα πλαίσια της από 09-09-2021 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βόρειας Κυνουρίας όπου ο Δήμος θα κατασκευάσει την βάση και εν συνεχεία η Περιφέρεια θα τοποθετήσει την μεταλλική λυόμενη κερκίδα, 505 θέσεων.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και παράλληλα ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του γηπέδου της Μελιγούς».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr