Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» από τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

Φεβρουαρίου 23, 2022 0
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» από τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης
Μεγάλη ήταν ανταπόκριση και η συμμετοχή των πολιτών της Τρίπολης στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» που διοργανώθηκε από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, εκπαιδευτικοί, φαρμακοποιοί και εργαζόμενοι ιδιωτικών επιχειρήσεων και άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης, ενημερώνουμε το ευρύ κοινό ότι το επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 – Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Το Δ.Σ., οι Εκπαιδευτές και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας, τη Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και όλους τους συμμετέχοντες για την  έμπρακτη υποστήριξη, μέσω της οποίας επιτρέπει στους Εθελοντές μας να προσφέρουν τις εθελοντικές υπηρεσίες τους στον τόπο μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχή στο προσεχές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.samarites.gr   

  • ερυθρος σταυρος

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr