25% για όλες τις διαδρομές με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τους τρίτεκνους γονείς της Μεγαλόπολης

Φεβρουαρίου 04, 2022 0
25% για όλες τις διαδρομές με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τους τρίτεκνους γονείς της Μεγαλόπολης
Ο Σύλλογος Τριών Τεκνών Μεγαλόπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ,το οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του προς την τρίτεκνη οικογένεια.

Η έκπτωση προς τα μέλη μας θα συνεχίσει να είναι στο 25% για όλες τις διαδρομές του, για τους τρίτεκνους γονείς ,καθώς και για τα τέκνα αυτών έως την ηλικία των 18 ετών.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ο σύλλογος θα πραγματοποίηση 2ημερη εκδρομή στην Αράχοβα-Δελφούς-χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού 26 &27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή από τις 18:00 έως 19:00μ.μ, για ανανέωση καρτών ,για πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων για την εκδρομή, καθώς και άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη του.
Για κάθε πληροφορία σχετικά, τα μέλη μας να απευθύνονται και στο τηλέφωνο 6976410100 καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το σύλλογο
Η υπεύθυνη ενημέρωσης
ΜΕΡΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr