Δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Κοινότητα Μελιγούς

Δεκεμβρίου 22, 2021 0
Δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Κοινότητα Μελιγούς
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας παρέδωσε, χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βόρειας Κυνουρίας και στον Πρόεδρο της Κοινότητας Μελιγούς κ.
κ. Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Καμπύλη έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξής για χρήση…

Ο απινιδωτής είναι μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Ταρνάρη εις μνήμην του συζύγου και πατέρα τους κ. Παναγιώτη Ταρνάρη.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση περιστατικών ξαφνικής καρδιακής ανακοπής. Μια συσκευή η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα και να αποδειχθεί σωτήρια με μια απλή εκπαίδευση. 

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από ομάδα του ΕΚΑΒ και θα ακολουθήσει αντίστοιχη εκπαίδευση και στο μέλλον. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της οικογένειας Ταρνάρη να δωρίσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στην Κοινότητα Μελιγούς αποτελεί μια πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Μια προσφορά που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Εύχομαι αυτή η κίνηση να βρει και άλλους μιμητές ώστε να τοποθετηθούν απινιδωτές σε όλα τα πολυσύχναστα μέρη του Δήμου μας».  

2 9

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr