Στο τέλος ήλθε η λύτρωση. Αστέρας-Παναιτωλικός 1-0

Δεκεμβρίου 15, 2021 0

Με γκολ του Ρεγκίς στο 91ο λεπτό , ο Αστέρας έκαμψε την αντίσταση του εξαιρετικού Παναιτωλικού και πήρε μια πολύτιμη νίκη στην Τρίπολη. Καλύτεροι, αλλά άστοχοι οι Αγρινιώτες, πάλεψε μέχρι το φινάλε ο Αστέρας.

Με γκολ του Ρεγκίς στο 91ο λεπτό , ο Αστέρας έκαμψε την αντίσταση του εξαιρετικού Παναιτωλικού και πήρε μια πολύτιμη νίκη στην Τρίπολη. Καλύτεροι, αλλά άστοχοι οι Αγρινιώτες, πάλεψε μέχρι το φινάλε και δικαιώθηκε ο Αστέρας.

Τα πλάνα των προπονητών

Σε διάταξη 1-4-2-3-1 αγωνίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα οι Τασουλής, Ατιένθα, Χριστόπουλος και Καρμόνα, κεντρικά χαφ οι Ιγκλέσιας και Κανελλόπουλος, ενώ οι Σίτο, Σόνι και Ριέρα βρέθηκαν πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε σε σχηματισμό 1-4-2-3-1 με τον Μελίσσα στη θέση του τερματοφύλακα, τους Κορνέλιους, Μαλή, Βργκοτς και Λούι στην άμυνα, ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Φλόρες και Αντούνες. Οι Μόρσεϊ, Μεντόσα και Μπαρμπόσα ήταν η μεσοεπιθετική τριάδα και ο Βέργος στην κορυφή της επίθεσης.

Αγρινιώτικη πρωτοβουλία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι και θέλησαν να κρατήσουν μπάλα, ενώ δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 5ο λεπτό.

Ο Ριέρα μπήκε στην περιοχή και έκανε την πάσα για τον Καρμόνα, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να απειλήσει τον Παναιτωλικό.

Στο 9′ ο Καρμόνα έκανε το μακρινό και άστοχο σουτ, στο 15′ ο Ιγκλέσιας απείλησε με σουτ που “εξουδετέρωσε” ο Μελίσσας, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα.

Η ομάδα του Αγρινίου έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Βέργος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό, αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 30′ ο Φλόρες έκανε μακρινό σουτ, στο 33′ ο Κορνέλιους δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ στο 34′ ο Αστέρας βγήκε με δύο παίκτες σε αντεπίθεση απέναντι σε έναν αμυνόμενο, ωστόσο ο Λούι με σωτήρια επέμβαση σταμάτησε τον Ριέρα.

Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Παναιτωλικού στο 54′, ο Καρέλης γύρισε τη μπάλα για τον Μεντόσα, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ατιένθα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Αστέρα.

Τα “καναρίνια” έφτασαν μια ανάσα από το γκολ και στο 61ο λεπτό. Ο Φλόρες έκανε το δυνατό σουτ, ο Παπαδόπουλος έδιωξε και ο Καρέλης μόνος του έπιασε αέρα και δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία.

Ο Καρέλης έχασε άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο 69ο λεπτό, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ μετά από πάσα του Αντούνες, ενώ στην κόντρα επίθεση ο Σόνι απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την ευκαιρία του με σουτ του Τιλίκα μέσα από την περιοχή στο 78ο λεπτό και κεφαλιά του Ρεγκίς στο 81′.

Η λύτρωση για τον Αστέρα ήρθε στο 91ο λεπτό από τις αλλαγές του Ράσταβατς! Ο Μπενίτο έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην πορεία της φάσης ο Ρεγκίς πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου για το 1-0.

Αστέρας – Παναιτωλικός 1-0
Σκόρερ: 91′ Ρεγκίς
Κίτρινες κάρτες: 24′ Κανελλόπουλος, 71′ Σόνι – 37′ Βέργος
Κόκκινη κάρτα: –

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής (65′ Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46′ Moυνάφο), Κανελλόπουλος (86′ Μπενίτο), Σόνι, Σίτο (46′ Ρεγκίς), Μπαράλες, Ριέρα (65′ Τιλίκα)

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Βέργος, Λούι, Αντούνες, Μεντόσα (87′ Τσιγγάρας), Φλόρες, Κορνέλιους (59′ Χουχούμης), Μαλής, Μόρσεϊ (42′ Καρέλης), Βργκοτς, Μπαρμπόσα

πηγή:novasports.gr

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr