Δεν "Χ"άρηκαν Αστέρας και ΑΕΚ

Δεκεμβρίου 12, 2021 0

Στο μηδέν έμειναν ο Αστέρας και η ΑΕΚ, μέσα σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσαν οι παίκτες να  παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

 

 

Ο βαρύς από νερό αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο με τις καλές στιγμές να είναι λίγες και τους Τσιντώτα και Τσιφτσή να είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Ο Χριστόπουλος είχε δοκάρι για τον Αστέρα στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ να έχει ακυρωμένο γκολ του Τζαβέλλα στα τελευταία λεπτά για οφσάιντ, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές μονομαχίες μέσα στη «λίμνη» του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε τον Αστέρα Τρίπολης με τους Σονί και Μπαράλες δίδυμο στην επίθεση. Ο Τσιφτσής ήταν στην εστία, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος και Γκαρθία από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, στον άξονα το δίδυμο των Βαλιέντε και Μουνάφο και στις πτέρυγες οι Ριέρα και Κρέσπι. Για την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν σίγουρο ότι θα επανέφερε τον Τσούμπερ στην ενδεκάδα. Μία από τις θέσεις που «παιζόταν» ήταν αυτή του παρτενέρ του Βράνιες στο κέντρο της άμυνας μεταξύ Μήτογλου και Τζαβέλλα με τον διεθνή στόπερ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ο Τσιντώτας, απόντος του Στάνκοβιτς, ξεκίνησε φυσικά κάτω από τα δοκάρια με τους Μοχαμαντί και Μισελέν αριστερά και δεξιά της άμυνας αντίστοιχα. Σιμόες και Σιμάνσκι ήταν το δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Μάνταλο να διατηρείται ως ελεύθερος μπροστά τους. Τσούμπερ και Άμραμπατ ήταν στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Αραούχο.

Ήταν φανερό από τα πρώτα λεπτά ότι το ματς θα πήγαινε στο πάθος και στην ένταση πάνω στο πάρα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε ακατάπαυστα και δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες των παικτών. Η μπάλα κυλούσε... με τα βίας και ό,τι ποιοτικό επιδίωκαν είτε οι Αρκάδες είτε οι κιτρινόμαυροι δεν είχε αποτέλεσμα. Γι' αυτό και οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Γκαρθία (93' Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο (69' Ιγκλέσιας), Ριέρα (69' Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (88' Καρμόνα), Σονί (88' Μπενίτο), Μπαράλες

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν, Σιμόες (88' Λε Ταλέκ), Σιμάνσκι (61' Σάκχοφ), Μάνταλος (73' Γέβτιτς), Τσούμπερ (88' Τάνκοβιτς), Άμραμπατ, Αραούχο

Από gazetta.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr