Παναγιώτης Μαντάς | Κάλεσμα του προέδρου για τις επικείμενες εκλογές προς τα μέλη του εμποροβιομηχανικού συλλόγου Τρίπολης «Ερμής»

Οκτωβρίου 12, 2021 0
Παναγιώτης Μαντάς
Ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Τρίπολης «Ερμής» καλεί τα μέλη να δώσουν το παρών στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου στα δευτεροβάθμια όργανα που συμμετέχει.

Προς τα μέλη εμποροβιομηχανικού συλλόγου Τρίπολης «Ερμής»

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Την Δευτέρα 25-10-2021 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου μας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στα δευτεροβάθμια όργανα που συμμετέχει .

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί για τον ΕΣ Τρίπολης κομβικό σημείο, καθώς η νέα Διοίκηση  αναλαμβάνει σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή για την Επιχειρηματικότητα , η οποία ταλανίστηκε μετά την δεκαετή κρίση  &  με το νέκρωμα της αγοράς λόγω της πανδημίας που ουσιαστικά έκαμψε κάθε ελπίδα.

Τώρα λοιπόν , για όλους αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο όλοι να πλαισιώσουμε τον ΕΣ Τρίπολης και να ενδυναμώσουμε την νέα Διοίκηση με την ψήφο μας , ώστε η φωνή της να είναι ισχυρή, για να μπορέσει να στηρίξει τις επιχειρήσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη του συλλόγου πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη και να διαλέξουν ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους , αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν.

Προσωπικά μετά από 8 και πλέον χρόνια στην υπηρεσία του Συλλόγου μας, φέτος αποχωρώ από την Διοίκηση , παραμένοντας μόνο υποψήφιος για Αντιπρόσωπος .Επί τη ευκαιρία επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μέσα σ αυτά τα χρόνια θητεύσαμε μαζί στο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως όλους εσάς που σταθερά με στηρίξατε με την ψήφο σας και μου δίνατε το δικαίωμα να σας εκπροσωπώ!! Το έκανα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι. Ελπίζω το πρόσημο να είναι θετικό στην αντίληψη του καθενός .

Πρέπει να ομολογήσω ότι περάσαμε πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δύσκολα. Δώσαμε αγώνες για την ανάπτυξη της Εμπορικότητας της πόλης μας και την καθιέρωσή της να πρωτοστατεί στην προτίμηση των ντόπιων  αλλά και επισκεπτών .

Για αυτό με την παρούσα μένω μόνο στις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους και στην πρόσκληση να στηρίξουμε και να στηρίζουμε σταθερά τον ΕΣ Τρίπολης. Είναι η φωνή που εκφράζει την επιχειρηματικότητα της πόλης μας .

Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα είμαι σταθερά δίπλα στην νέα αλλά και σε κάθε νέα Διοίκηση, τόσο από τις θεσμικές θέσεις, όσο και στην καθημερινή δράση μέσα στη αγορά , με σεβασμό στους θεσμούς , ανιδιοτέλεια και σταθερή προσήλωση στη στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της πόλης μας.

με εκτίμηση

Παναγιώτης Ν. Μαντάς

Δείτε περισσότερα στο Arcadialive.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr