Δείπνο στην όμορφη Βυτίνα για τους Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες (pics-vid)

Οκτωβρίου 06, 2021 0
Δείπνο στην όμορφη Βυτίνα για τους Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες (pics-vid)
Στην Βυτίνα Αρκαδίας βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers από την Ιταλία.

Στην κάμερα του pna.gr μίλησαν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ.

Κωνσταντίνος Μαρινάκος και η εκπρόσωπος του ΕΟΤ κ. Κυριακή Γκουλασίδου.

Ο κ. Μαρινάκος ανέφερε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που φιλοξενούμε στην Αρκαδία ένα γκρουπ ιταλών δημοσιογράφων τουριστικών πρακτόρων και bloggers, με σκοπό  να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας, είναι ένα πλούσιο πρόγραμμα, μια σειρά δραστηριοτήτων από γαστρονομικές βραδιές, δραστηριότητες αθλησης και περιπέτιας, ημερίδες με την γνωριμία της τοπικής κουλτούρας, θεωρούμε ότι θα αποκομίσουν μια θετική εμπειριά με σκοπό να την μεταφέρουν στο Ιταλικό κοινό».

DSC 0110

Η κ. Γκουλασίδου σημείωσε: «Σκοπός της δράσης είναι να αναδείξουμε στους Ιταλούς μια περιοχή που δεν τους είναι τόσο γνωστή, μια περιοχή με φυσικό κάλος, να μάθουν την κουλτούρα και την γαστρονομία και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, προκειμένου να τους προωθήσουν, θέλουμε να αναδείξουμε πόσο καλά περνούν εδώ οι άνθρωποι.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν τις ιδιαίτερες γεύσεις που ετοίμασε ο Executive Chef Παναγιώτης Μπουρτσουκλής στο εστιατόριο Τα Κόκκινα Πυθάρια της Βυτίνας. Μαζί με το φαγητό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και Μοσχοφίλερο Μαντινείας απο το κτήμα Σπυρόπουλου.

DSC 0087

DSC 0130

DSC 0156

  • VIDEO

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr