Απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρίπολης - Προειδοποιητικές βολές

Οκτωβρίου 05, 2021
Το Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Τρίπολης και το σύνολο των μελών του, με δελτίο τύπου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.
 

ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια επιστολή- Δελτίο τύπου»

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρα 20.00, αλλοδαπός κρατούμενος ευρισκόμενος σε καθεστώς «καραντίνας», που προαυλιζόταν μόνος του, επιχείρησε να αναρριχηθεί σε κτίσματα της φυλακής και να αποδράσει.

Άμεσα έγινε αντιληπτός από τους σκοπούς εξωτερικούς φρουρούς, οι οποίοι ενεργοποίησαν τον συναγερμό, και προσπάθησαν αρχικά να τον σταματήσουν με ήπια μέσα, αλλά εν τέλει αναγκάστηκαν, λόγω της απείθειάς του, να προβούν σε προειδοποιητικές βολές, γεγονός που απέτρεψε τελικά την απόδρασή του.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Τρίπολης και το σύνολο των μελών του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους σκοπούς Ε.Χ. και Μ.Γ. , καθώς και στους εκτελούντες υπηρεσία περιπόλου και επιφυλακής συναδέλφους  που έσπευσαν άμεσα να «καλύψουν» τον τομέα απόδρασης,

Οι προαναφερθέντες συνάδελφοι, ενεργώντας με άψογο επαγγελματισμό και επαγρύπνηση, επιτέλεσαν το καθήκον τους στο ακέραιο προς ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου. 

Last modified on Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 12:15

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr