Βόλος-Αστέρας 2-1. Έπαιξε και έχασε!

Οκτωβρίου 02, 2021 0

Τα λάθη πληρώνονται και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Βόλο. Ο Παπαδόπουλος ήταν ο μοιραίος παίκτης του Αστέρα, που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν με το πέναλτι του Φαν Βερτ στο 18΄ , που έκανε δώρο ο πορτιέρε των Αρκάδων.

Και δεν αυτό , ήλθε στην συνέχεια το λάθος του Ριέρα και ο Φεραρί στο 79΄ έκανε το 2-0. Το υπέροχο γκολ του Σόνι στ ο85΄ δεν μπόρεσε να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να «γυρίσει» το ματς.

Δοκάρι στο 89′ ο Ροσέρο για να κάνει το 3-1, στη τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Η πολύ καλή παρουσία του Κότνικ κάτω από τα δοκάρια του Βόλου, ήταν σημείο αναφοράς για την νίκη της ομάδας του. Τρεις πολύ καλές επεμβάσεις του, ήταν ικανές να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Φαν Βερτ, 79′ Φεράρι – 85′ Σόνι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 31′ Ρομέρο, 48′ Φεράρι, – 34′ Μπαράλες, 90+3′ Σόνι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Bόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Πουρίτα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73′ Σοάρες), Ρεγκατέν, Φερνάντες, Μπαρτόλο (59′ Ροσέρο), Φαν Βερτ (86′ Τερεζίου).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Άλβαρες (75′ Τασουλής), Καρμόνα, Καστάνο, Μουνάφο, Βαλιέντε (85′ Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (63′ Mπενίτο), Σίτο, Μπαράλες (63′ Σόνι), Κρεσπί (75′ Ριέρα).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr