Πριν την σέντρα της Α΄ κατηγορίας Ε. Π. Σ. Αρκαδίας

Οκτωβρίου 01, 2021 0

Σέντρα για το πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Αρκαδίας, φτωχότερο κατά δύο ομάδες. Μαντινειακός και Ολυμπιακός Λεωνιδίου δεν θα συμμετέχουν και ο λόγος είναι κατανοητός.

Με πολύ ενδιαφέρον τα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική, αφού θα παρουσιαστούν με νέο πρόσωπο οι ομάδες. Ακόμα δεν έχουμε την αγωνιστική εικόνα, αλλά θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τον σχολιασμό μας.

  1. Βρασιές-Ηρακλής :  Νομίζω πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.
  2. Απόλλων-Ορχομενός : Η ομάδα του Λαλουδάκη ως γηπεδούχος, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες θα πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι. Ακόμα και η ισοπαλία δεν θεωρείται θετικό αποτέλεσμα. Ο Ορχομενός είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα, ικανή να φύγει αήττητη από τον Τυρό.
  3. Τεγέα-Αχιλλέας : Οι Τεγεάτες με την φόρα του κυπέλλου και την δυνατή έδρα που έχουν, θα πρέπει να ξεκινήσουν με νίκη. Ο Αχιλλέας θα το παλέψει το παιχνίδι και θα κυνηγήσει τους βαθμούς.
  4. Λεωνίδιο-Κορακοβούνι : Οι γηπεδούχοι δεν θα θέλουν να ξεκινήσουν με απώλεια βαθμών. Το Κορακοβούνι δεν είναι αμελητέα δύναμη, ικανό για την έκπληξη.
  5. Δόξα-Δημητσάνα : Ενισχυμένη η γηπεδούχος ομάδα, λογικά είναι φαβορί για την νίκη. Την Δημητσάνα αν την υποτιμήσεις είναι ικανή να κάνει το «μπαμ»!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr