Επίσκεψη του Προέδρου της Unesco στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 09, 2021 0
Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κ. Ιωάννης Μαρωνίτης επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Βάλια Αμπατζή.

Τον κ. Μαρωνίτη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης κ. Δημήτριος Φωτόπουλος ο οποίος τον ξενάγησε στην έκθεση.

Ο κ. Μαρωνίτης ενθουσιάστηκε από το χώρο – ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Πολεμικό Μουσείο , με ενδιαφέρον είδε τα εκθέματα και δέχθηκε τα δώρα του Διευθυντή.

Τέλος ακολούθησε συζήτηση , ο κ. Μαρωνίτης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Φωτόπουλο  και τον προσκάλεσε σε από κοινού εκδηλώσεις στον νέο χώρο της Unesco στον Πειραιά.

Επίσης μαζί με την Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων κ. Αμπταζή συμφώνησαν σε σχεδιασμό διαδικτυακής εκδήλωσης υπο την αιγίδα της International Action Art με τη συμμετοχή των 30 χωρών – παραρτημάτων της International Action Art , ώστε να προβληθεί το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης στις χώρες αυτές και κάλεσμα για επίσκεψη στην Τρίπολη.

Ο κ. Μαρωνίτης υποσχέθηκε να προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά για το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης.

Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ
Όμιλος UNESCO Πειραιώς  / INTERNATIONAL ACTION ART

thumbnail 4

thumbnail 3

Last modified on 9 Σεπτεμβρίου 2021 %15:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr