Αναβολή της 13ης Αναβίωσης των Λυκαίων Αγώνων του 2021 για το 2022

Αυγούστου 05, 2021 0
Αναβολή της 13ης Αναβίωσης των Λυκαίων Αγώνων του 2021 για το 2022
Η Οργανωτική Επιτροπή της Αναβίωσης των Λυκαίων Αγώνων ανακοινώνει ότι εφέτος οι Αγώνες δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν και αναβλήθηκαν για το 2022.

Όπως γνωρίζετε η πανδημία από τον νέο κορωνοιό συνιστά, κατά κοινή διαπίστωση των επιδημιολόγων της Χώρας και διεθνώς, μεγάλο κίνδυνο για την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στους Αγώνες, των αθλητών, των θεατών, και των διοργανωτών, λόγω του συγχρωτισμού και της αδυναμίας πραγματοποίησης αποτελεσματικών ελέγχων.

Η μη ματαίωση και τέλεσή των Αγώνων εφέτος, κάτω από αυτές τις συνθήκες, εμπεριέχει ρίσκο μη αναλήψιμο που θα απειλούσε αφενός την δημόσια υγεία και αφετέρου τυχόν έκρηξη κρουσμάτων στη διάρκειά τους θα είχε επίσης σοβαρές επιπτώσεις στο κύρος των Αγώνων και το μέλλον τους,  θα επιβάρυνε δε σημαντικά την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής.

Είναι, κατά συνέπεια, φρονιμότερο να δουλέψουμε από κοινού με όλους τους Φορείς για την αρτιότερη και λαμπρή τέλεσή τους το 2022, εάν οι επιδημιολογικές  συνθήκες το επιτρέπουν, και να τους αποδώσουμε την τιμή και την μεγαλοπρέπεια  που τους αρμόζει.

                                               Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΚΑΡΥΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ‘Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ’

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr