Επισκευή, συντήρηση αγροτικών δρόμων στην Κανδήλα

Δεκεμβρίου 26, 2020 0
Επισκευή, συντήρηση αγροτικών δρόμων στην Κανδήλα
Επισκευή και συντήρηση αγροτικών δρόμων πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στην Τ.Κ. Κανδήλας.

Τα έργα περιλαμβάνουν επισκευή αγροτικών δρόμων και βελτίωση με ρίψη αμμοχάλικου και στρώσιμο με ειδικά μηχανήματα του Δήμου και με την επίβλεψη του αντιδημάρχου του Δήμου Τρίπολης κ.

Γεώργιου Λαγού και την καθοδήγηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κανδήλας κ. Παναγιώτη Ευσταθίου.

Τα μηχανήματα παρέμεναν και δούλεψαν για περίπου μία εβδομάδα στην περιοχή με σκοπό να βελτιώσουν όσο περισσότερα σημεία μπορούσαν. Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι εξυπηρετούν κυρίως του αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, όπου τον χειμώνα δημιουργούνται δυσκολίες στην πρόσβαση μέσω αυτών των δρόμων στα κτήματα ή τα ζώα που βρίσκονται εκτός χωρίου λόγω των καιρικών συνθηκών.

mpouldoza11203

Να τονίσουμε πως πριν μερικά χρόνια οι κτηνοτρόφοι υποχρεώθηκαν από την πολιτεία (πολύ σωστά) να μεταφέρουν εκτός των χωριών τους στάβλους τους, για να μην δημιουργούνται προβλήματα στις κοινότητες, αλλά οι αγροτικοί δρόμοι είτε είναι πολύ παλιοί και κακοφτιαγμένοι είτε επειδή στην πλειοψηφία τους είναι χωμάτινοι, έχουν συχνά μεγάλα προβλήματα λόγω και των καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω της χρήσης αφού χρησιμοποιούνται βαριά οχήματα (τρακτέρ κλπ.) από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, οπότε χρειάζονται συχνά συντήρηση και επισκευή.

Τα έργα αυτά είναι ένας τρόπος για την στήριξη των αγροτών καθώς και διευκολύνουν τις εργασίες τους αλλά μειώνουν σημαντικά και τις βλάβες των οχημάτων τους.

mpouldoza1320

mpouldoza112039

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr