Τρίπολη: Ενημέρωση από τα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ για τα κρούσματα κορωνοιού

Δεκεμβρίου 01, 2020 0
Τρίπολη: Ενημέρωση από τα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ για τα κρούσματα κορωνοιού
Tα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται απ’ τον ΕΟΔΥ, είναι  σε θέση να συνεχίσουν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα super market ΚΟΛΛΙΑΣ με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, θέλοντας να ενημερώσει το αγαπητό του κοινό προχωρά στην παρακάτω ενημέρωση.

Μέλη της οικογένειας μας, έχοντας κάποια ήπια συμπτώματα απομονώθηκαν, και προχώρησαν στις απαιτούμενες εξετάσεις, όπου απέδειξαν ότι υπάρχει προσβολή από covid 19. Τάχιστα και άμεσα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρήσαμε στην εξέταση όλων των υπολοίπων μελών της οικογενείας αλλά και ολόκληρου του προσωπικού όπου τα τεστ ήταν αρνητικά. Από την πρώτη στιγμή πραγματοποιήθηκαν  οι προβλεπόμενοι ψεκασμοί απολύμανσης πρώτου και δεύτερου βαθμού  στα καταστήματα, στα αυτοκίνητα και σε όλους τους χώρους μας. 

Tα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται απ’ τον ΕΟΔΥ, είναι  σε θέση να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Έτσι, παραμένουμε στη διάθεσή σας, να σας  εξυπηρετούμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Υπεύθυνα, Ανθρώπινα και με Ασφάλεια. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες σας για το ειλικρινέστερο ενδιαφέρον σας και να ευχηθούμε γρήγορα

Με εκτίμηση,

Κόλλιας Α. Ιωάννης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr