Τα κλασσικά αυτοκίνητα του αγώνα Τour du Peloponnese στη Γορτυνία!

Οκτωβρίου 02, 2017

Με την στήριξη του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ θα πραγματοποιηθεί το «Tour du Peloponnese»-Διεθνής Αγώνας Ακριβείας (Regularity) Κλασσικών Αυτοκινήτων, που συνδιοργανώνεται από τα Σωματεία Α.Λ.Α. Κορίνθου και Α.Λ.Μ.Α. (Ναυπλίου), Scuderia Triskelion, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στην περιοχή της Πελοποννήσου κατά το διάστημα 1-6 Οκτωβρίου 2017.

Οι 30 συμμετέχοντες με ιστορικά αυτοκίνητα (στην πλειοψηφία τους ξένοι) θα ξεκινήσουν το αγωνιστικό κομμάτι από την Αρχαία Ολυμπία το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017 με κατεύθυνση τον Επικούρειο Απόλλωνα, αγωνιζόμενοι σε 7 ειδικές διαδρομές και θα φτάσουν το απόγευμα στη Δημητσάνα, όπου θα διανυκτερεύσουν. Το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, αφού περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Δημητσάνας, θα αναχωρήσουν για τον Μυστρά.

Η διοργάνωση «Tour du Peloponnese» προσφέρει στους λάτρεις του ιστορικού κλασσικού αυτοκινήτου παράλληλα με τον αγώνα σε επιλεγμένες διαδρομές, απολαυστική περιήγηση σε όμορφους προορισμούς με ιστορικά μνημεία και υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία.

Έτσι, η πανέμορφη Γορτυνία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του αγώνα, αφού είναι από τους ιδανικότερους τόπους για διεξαγωγή εναλλακτικών δραστηριοτήτων στον τομέα του αθλητισμού και της φυσιολατρίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr