Αγιασμός στο νέο χώρο των Αετών Γορτυνίας

Ιουνίου 26, 2017

Μετά από  συνεχείς  και επίμονες προσπάθειες του προέδρου Κωνσταντίνου Καζά, ο σύλλογος απέκτησε μόνιμη δική του άιθουσα εκγύμνασης των αθλητών. Ασφαλώς , στο πλευρό του είχε το Δ.Σ. του συλλόγου, τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών Κανελλόπουλο Δημήτρη και την αγάπη  φίλων που τον στήριξαν.

Στις 20 Ιουνίου 2017, σε μία λιτή και γεμάτη ευλάβεια τελετή, έλαβε χώρα ο αγιασμός του χώρου. Οι Πατέρες Εμμανουήλ  Πετράκης και Παναγιώτης Βαρδουνιώτης χοροστάτησαν στην τελεττουργία.Σε σύντομο  λόγο του, ο Πατέρας Παναγιώτης  εξήρε το έργο του Δασκάλου Δημήτριου Κανελλόπουλου καθώς και τις βαθειά θρησκευτικές πεποιθήσεις του.Με την παρουσία τους την τελετή τίμησαν οι:

Δήμαρχος Γορτυνίας Γιαννόπουλος Ιωάννης,  ο Αντιδήμαρχος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός σύμβουλος  Ραδαίος Χρήστος, φυσικά το ΔΣ του συλλόγου, ο Πρόεδρος κος Καζάς Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος κος Δημητρόπουλος Γεώργιος, η ταμίας κα Τσιτούρα Μαρία, η έφορος κα Καλδή Νίκη και όλοι οι αθλητές του συλλόγου με τον Δάσκαλό τους.Οι ευχές όλων ήταν υγεία , αθλητικές δραστηριότητες και σκληρή δουλειά.

 

Τρείς αθλητές του συλλόγου οι. Πασσιαλής Κωνσταντίνος, Καζά Κωνσταντίνα και η Θεοδώρα Ηλιοπούλου, κατέκτησαν τον πολύ υψηλό βαθμό της μαύρης ζώνης στο καράτε  και μάλιστα σε εξετάσεις που έγιναν στην ΑΘήνα, αποδεικνύοντας πως η δουλειά που γίνεται στον τόπο μας είναι αξιόλογη επαγγελματική και υπεύθυνη.


Ο Δάσκαλός τους, συνεχάρει τους αθλητές,  που τον έκαναν περίφανο με τις επιτυχίες τους  και κυρίως για τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους. Θα τους καμαρώσουμε στο τουρνουά πολεμικών τεχνών Δημητσάνας στις 8 Ιουλίου 2017 στο θεατράκι της Δημητσάνας, και στα υπόλοιπα τουρνουά που θα λάβουν χώρα στην Βυτίνα, Στεμνίτσα, Σέρβου,Ράφτη,Λαγκάδια και Τρόπαια.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr