Α. Αγγελακόπουλος: Για άλλη μια φορά στη Γορτυνία γίναμε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας

Μαϊος 13, 2017

Για άλλη μια φορά στη Γορτυνία γίναμε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας που αδυνατεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο χώρο πολιτικής ευθύνης της.

Μόλις χθες Γορτύνιος συμπατριώτης μας κινδύνεψε από τη μη έγκαιρη διακομιδή του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο απόρροια έλλειψης ασθενοφόρου στα τοπικά Κέντρα Υγείας. Συναφή περιστατικά έχουν λάβει χώρα αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Πρωτοβάθμιας Υγείας στη Γορτυνία έχουν αναφερθεί πολλάκις, έχουν αναδειχθεί από δημότες στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. αλλά δυστυχώς φαίνεται πως κρούουν κλειστές θύρες στην οδό Αριστοτέλους και απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων στα εκεί Υπουργικά γραφεία.

Συνεπώς θέτουμε προ των ευθυνών τους την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κυβερνητικό βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλίου Γεώργιο. Παράλληλα ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή να γίνει παρεμβατική και διεκδικητική τιμώντας το θεσμικό της ρόλο που δεν είναι άλλος από το να μεριμνά σε καθημερινή βάση για την επίλυση των προβλημάτων των Γορτυνίων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr