Πρωτοφανής λαοθάλασσα πλημμύρισε την Μεγαλόπολη ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ (pics)

Δεκεμβρίου 06, 2017

Ηχηρό μήνυμα έδωσε σήμερα ο λαός της Πελοποννήσου ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Η πρωτοφανής λαοθάλασσα σήμερα στη Πλατεία της Μεγαλόπολης έδωσε δυναμική και αποφασιστική απάντηση.

“Τσίπρα και Σταθάκη ακούστε το καλά το ξεπούλημα σας θα μείνει στα χαρτιά”!!!

Όχι απλώς τεράστια συγκέντρωση σήμερα, αλλά συγκλονιστική ήταν η συγκέντρωση στη πλατεία της Μεγαλόπολης σήμερα το μεσημέρι ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Μεγαλόπολης και όλη η Πελοπόννησος έδωσαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να περάσουν τα σχέδια τους για το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων και του 17% των μετοχών της.

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση μίλησε ο Μητροπολίτης Μεγαλόπολης κ.κ Ιερεμίας, ο οποίος προκάλεσε τους κυβερνώντες λέγοντας “μολών λαβέ” και “καλό βόλι” και ότι είναι διατεθειμένος να χάσει και το επισκοπικό του θρόνο για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού της περιοχής.

Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κ. Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενεργειακών Δήμων και Δήμαρχος Εορδαίας κ. Σάββας Ζαμανίδης, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Γούργαρης, εκπρόσωπος της ΛΑ.Ε Θ.Πετράκος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σ. Παπαδημητρίου, ο Αντιπεριφεριάρχης Β. Γιανακούρας και η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διον. Παπαδόπουλος και του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη.

Στο τέλος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς εργαζόμενους της ΔΕΗ.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στη συγκέντρωση ήταν, “η ΔΕΗ ανήκει στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το κερδοσκοπικό”, “τη ΔΕΗ τη χτίσαν με αίμα οι εργάτες και δεν την ξεπουλάνε στους κεφαλαιοκράτες”, “όχι άλλη κοροϊδία – μαύρο για σας η ιστορία”, “ψεύτες ψεύτες ξεπουλάτε στη φυλακή θα πάτε” κα.

Στο χαιρετισμό του στη λαοθάλασσα της Μεγαλόπολης ο εκπρόσωπος της ΛΑ.Ε Θαν. Πετρακος μεταξύ των άλλων τόνισε:

“Η σημερινή λαοθάλασσα για τρίτη φορά στη Μεγαλόπολη δίνει απάντηση στον Τσίπρα και σε όλους του μνημονιακούς ότι η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Αν επιμείνεις Τσίπρα στη θέση σου για ξεπούλημα της ΔΕΗ σύντομα θα έχεις την τύχη του Σαμαρά. Ο λαός σήμερα απάντησε ότι δε σκύβει το κεφάλι, αγωνίζεται και θα νικήσει.

Η ΔΕΗ ανήκει στο λαό και δεν θα επιτρέψει να ξεπουληθεί. Είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι όπως το 2014 η επιχείρηση Σαμαρά για τη μικρή ΔΕΗ ήταν έγκλημα, έγκλημα είναι και η δική σας σήμερα πολιτική να ξεπουλήσετε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% της ΔΕΗ. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση

Λέτε ψέματα – κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν σας υποχρεώνει να ξεπουλήσετε μονάδες.

Ο λαός το έχει καταλάβει και γι αυτό γέμισε σήμερα τη πλατεία της Μεγαλόπολης.

Ο λαός το έχει καταλάβει και γι αυτό θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα και θα νικήσουμε.

Το ξεπούλημα σας θα μείνει στα χαρτιά, η μόνη προσφορά που μπορούν να κάνουν οι βουλευτές σας είναι να καταψηφίσουν αυτήν την εγκληματική σας απόφαση η οποία θα μετατρέψει τη Μεγαλόπολη και τη Φλώρινα σε κρανίου τόπο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και στο τέλος θα νικήσουμε“.

{gallery}megalopoli_diadilosi_deh{/gallery}

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter