Κώστας Τζιούμης: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι για την Τρίπολη της καρδιάς μας, για το Δήμο Τρίπολης που ονειρευόμαστε και μας αξίζει...» (video)

Δεκεμβρίου 12, 2019

 Μήνυμα ενότητας σε όλους τους δημότες της Τρίπολης απηύθυνε στη χθεσινή εκδήλωση ο Κώστας Τζιούμης κατά την ομιλία του.

"Η δύναμη μας είστε εσείς, ο λαός της Τρίπολης και η αλήθεια και η διαφάνεια και η δουλειά μας... Με αυτή τη δύναμη οδηγούμε την Τρίπολη στο δρόμο των υψηλών πεπρωμένων της", τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τρίπολης.

Διαβάστε την ομιλία του Δημάρχου Τρίπολης:

Κυρίες και κύριοι

Είμαστε εδώ... Είμαστε όλοι παρόντες...

Ενωμένοι και αποφασισμένοι για την Τρίπολη της καρδιάς μας, για το Δήμο Τρίπολης που ονειρευόμαστε και μας αξίζει...

Για μια Τρίπολη φωτεινή,- χαρούμενη,- πάντοτε γιορτινή και αξιαγάπητη, σε όλους ανοιχτή και φιλική – όπως είναι απόψε, όπως είναι αυτή την ώρα, όπως θα είναι μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου…, για να τιμήσουμε και να χαρούμε τις μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης, από τη γέννηση του θεανθρώπου μέχρι την βάφτισή του, για να υποδεχτούμε ευφρόσυνα και χαρμόσυνα τον καινούργιο χρόνο – με την ελπίδα και την προσδοκία αυτός να ικανοποιήσει κάθε μας επιθυμία.

Και επιθυμία της νέας Δημοτικής Αρχής, αγαπητοί συμπολίτες, είναι να τιμήσει και να τηρήσει το Συμβόλαιο Τιμής που συνυπέγραψε μαζί σας, να υλοποιήσει το πρόγραμμα που εγκρίθηκε και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των δημοτών.

Προσωπικά, ως δήμαρχος ενός ιστορικού δήμου, αλλά και όλοι οι συνεργάτες μου, υπάρχουμε και λειτουργούμε μόνο για τους παραπάνω λόγους:

-για να τηρήσουμε και να υλοποιήσουμε,

-για να φανούμε συνεπείς απέναντι σας,

-για να φέρουμε την Τρίπολη (πόλη και χωριά) στη θέση που της πρέπει – αλλιώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης ως δημοτικοί άρχοντες, ως ηγέτες αυτού του τόπου.

Να είστε, λοιπόν βέβαιοι, φίλοι και φίλες ότι θα πετύχουμε.

Με τη βοήθειά σας και την έγκρισή σας, χέρι – χέρι, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε, θα δημιουργήσουμε, θα νικήσουμε τις δυσκολίες, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο με το έργο μας και με την καθημερινή μας δημόσια παρουσία και δράση θα πείσουμε τους όποιους δύσπιστους...

Η δύναμη μας είστε εσείς, ο λαός της Τρίπολης και η αλήθεια και η διαφάνεια και η δουλειά μας...

Με αυτή τη δύναμη οδηγούμε την Τρίπολη στο δρόμο των υψηλών πεπρωμένων της.

Βρίσκεται στην καρδιά του Μοριά, με πλούτο φυσικό και πολιτιστικό, σπουδαίο – από την πανάρχαιη Τεγέα μέχρι την ιστορική Μαντινεία, από το ενδιαίτημα του Πάνα και των Μουσών του Μαινάλου μέχρι τα αγιασμένα κόκαλα του Κολοκοτρώνη – κι όμως δεν υπάρχει στον τουριστικό χάρτη!

Η Τριπολιτσά, γενέθλια γη της ελευθερίας μας, είναι άγνωστη ακόμη και στους Έλληνες!

Οι περισσότεροι αγνοούν την ιστορική προσφορά της αλλά και τη σημερινή ομορφιά της…

Και την προσπερνούν οι περιηγητές, οι τουρίστες, οι ταξιδιώτες Έλληνες και ξένοι.

Θα γίνουν γνωστά και τα δύο!

Το 2021, τα διακοσιάχρονα της Μεγάλης Επανάστασης και η συνεισφορά μας σ΄αυτήν, μας δίνουν την ευκαιρία και το δικαίωμα να προβάλλουμε, να γνωστοποιήσουμε, να διεκδικήσουμε, να προχωρήσουμε.

Όπως προχωράμε τώρα σε ένα όμορφο πολυήμερο γιορτάσι, όπως ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τρίπολης, που ΕΥΧΟΜΑΙ να χαρίσει σε όλες και σε όλους το φως της χαράς, της ελπίδας, της αγάπης.

Χρόνια Πολλά – Καλές γιορτές στην Τρίπολη!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr