Στήριξη του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Πραχαλιά στον Κώστα Τζιούμη

Μαϊος 29, 2019

Την στήριξή του στον Κώστα Τζιούμη για το Δήμο Τρίπολης εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πραχαλιάς.

O κ. Πραχαλιάς επισημαίνει:

«Στην τετραετία που έρχεται θα κριθεί αν η Τρίπολη θα συνεχίσει να βρίσκεται στη σκιά της Πάτρας και της Καλαμάτας, ή αν θα αποκτήσει τη λάμψη που της αξίζει ως φυσική πρωτεύουσα της Πελοποννήσου.

Για να γίνει η Τρίπολη μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφερειακή πρωτεύουσα απαιτούνται μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες όμως προϋποθέτουν μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες. Επιπλέον, το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής και οι απαιτήσεις της σύγχρονης πολυεπίπεδης διακυβέρνησης καθιστούν αυτές τις συμμαχίες αναπόφευκτες.

Τέτοιες συμμαχίες δεν μπορούν να οικοδομηθούν με κορμό δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις μονοκομματικής απόχρωσης, που φέρουν άμεσα ή έμμεσα ξεπερασμένα μονοκομματικά χρίσματα. Ακλόνητη πεποίθησή μου είναι ότι στην Αρκαδία και στην Τρίπολη τέτοιες συμμαχίες δεν μπορούν να οικοδομηθούν πάνω στο τρίπτυχο Μητσοτάκης – Νίκας – Σμυρνιώτης, όσο και αν εκτιμώ βαθύτατα σε προσωπικό επίπεδο τον εκλεκτό φίλο Γιάννη Σμυρνιώτη.

Αντιθέτως, μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες μπορούν να στηριχθούν σε δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις που φέρουν οι ίδιες στο εσωτερικό τους γονιδίωμα τις αντίστοιχες συμμαχίες, με την πολυσυλλεκτικότητα των στελεχών που τις απαρτίζουν.

Για το Δήμο Τρίπολης, μια τέτοια δημοτική παράταξη είναι η παράταξη του Κώστα Τζιούμη, ο οποίος μπορεί και πρέπει να ηγηθεί μιας ευρύτερης κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας για τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει  ανάγκη η πόλη.

Για το λόγο αυτό, εκ της θεσμικής μου θέσης ως υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, δηλώνω δημόσια τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Κώστα Τζιούμη για το Δήμο Τρίπολης και προσκαλώ τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις της πόλης στη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας, που θα οδηγήσει την Τρίπολη σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Από τη μεγάλη αυτή συμμαχία αυτή δεν μπορούν να απουσιάζουν η παράταξη του Δημήτρη Παυλή, που σε ένα δυσχερές δημοσιονομικό περιβάλλον εξασφάλισε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη, η παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου που ο λαός της Τρίπολης της έδωσε σαφή εντολή να συμμετέχει στη νέα διακυβέρνηση της πόλης, καθώς και οι παρατάξεις του Κώστα Κατσαφάνα και του Δημήτρη Βόσνου με την αυτοδιοικητική εμπειρία τους.

                                                       Με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου

                                                                                 Γιώργος Πραχαλιάς

                                                                Υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας ΚΙΝΑΛ»

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr