Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Μαϊος 16, 2019

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της προεκλογικής περιόδου.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους και συγκεκριμένα ζήτησαν τη βοήθειά του ώστε να παρέμβει στο Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη προσωπικού, ιδιαίτερα νοσηλευτών που έχει τόσο ανάγκη το Παναρκαδικό.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Βόσνος έχει ασχοληθεί με το θέμα έλλειψης προσωπικού καθώς έχει συζητήσει με φορείς του Υπουργείου για το μείζων αυτό θέμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ πέρασε από όλες τις πτέρυγες του νοσοκομείου συνάντησε επισκέπτες και με σεβασμό ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση χωρίς να τους οχλήσει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Γκίτζιας ως εθελοντής αιμοδότης θέλοντας να στείλει μήνυμα για ζωή  έδωσε αίμα στο τμήμα αιμοληψίας . Οι ανάγκες για φιάλες αίματος είναι τόσο μεγάλες και όλοι πρέπει να δώσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας και να δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας!

Έπειτα επισκέφτηκαν τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ.

Τέλος ο κ. Βόσνος συναντήθηκε, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους της παράταξης , με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρο Τομαρά.

Ο κ. Τομαράς ενημέρωσε για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, τις ιατρικές ειδικότητες που λείπουν αλλά και για την λειτουργία του γαστρεντερολογικού και ογκολογικού τμήματος που εξυπηρετεί όλη την Πελοπόννησο.

Ο κ. Βόσνος τον ρώτησε τι θα ήθελε από την νέα δημοτική αρχή σε επίπεδο συνεργασίας και ο Διοικητής απάντησε ότι είναι σημαντική η προσφορά του Δήμου σε καθαρισμούς τόσο του πρασίνου όσο και του δρόμου ειδικά το χειμώνα από τα χιόνια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter