Η Παναγιώτα Μανιάτη υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη "Νέα Τρίπολη" του Γιάννη Σμυρνιώτη

Μαϊος 08, 2019

Η Παναγιώτα Μανιάτη είναι υποψήφια Σύμβουλος με την παράταξή μας "ΝΕΑ  ΤΡΙΠΟΛΗ" στην Κοινότητα Τρίπολης στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και  δραστηριοποιείται στην Τρίπολη. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π., κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας (Ε.Μ.Π.) και Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Έχει εργαστεί ως Χημικός Μηχανικός στην ΔΕΥΑΤ, σε εταιρεία εμφιαλώσεως Φυσικού Μεταλλικού νερού καθώς και στο Δήμο της Τρίπολης στηΔιεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου. Από το 2009, παράλληλα με την άσκηση του επαγγέλματος της διδάσκει σε Δημόσια ΙΕΚ σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Το 2018 συμμετείχε στο διαγωνισμό καινοτομίας Smartcity2, Citylab Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης κατακτώντας την πρώτη θέση, μετά από ψηφοφορία, με την ιδέα ενός «Έξυπνου Συστήματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων». Διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 26 καινοτόμες ιδέες για έξυπνες πόλεις  οδηγώντας την ιδέα της στο 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ, στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος όπου και κατέκτησε την 16η θέση ανάμεσα σε 112 υποψήφιες ιδέες και πάνω από 1500 υποψηφίους από όλη την Ελλάδα. Τέλος συμμετείχε και στο διαγωνισμό καινοτομίας Ennovation 2018 του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό.

Το ανήσυχο πνεύμα της, ο επαγγελματισμός της και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την βελτίωση της πόλης μας συνδυάζονται άρρηκτα με τη δική μας αταλάντευτη πίστη στις δυνατότητες των νέων ανθρώπων της πόλης μας να προσφέρουν ουσιαστικά και με καινοτόμες ιδέες στην κοινωνία της Τρίπολης που ονειρευόμαστε. Ευχόμαστε στην Παναγιώτα καλή επιτυχία στην νέα της προσπάθεια.

Με τελικό στόχο να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter