Ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ, Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφθηκε το Ελαιοχώρι

Μαϊος 08, 2019

Ο επικεφαλής της παράταξης <<ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ>>Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφθηκε το Ελαιοχώρι , όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι επισήμαναν το μεγάλο το πρόβλημα που υπάρχει με τους αγροτικούς δρόμους που την τελευταία πενταετία δεν έχουν συντηρηθεί καθώς και το πρόβλημα της άρδευσης των αγροτεμαχίων.

Ο κύριος Σμυρνιώτης δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα αυτά θα λυθούν άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του και σημείωσε ότι θα είναι δίπλα στα χωριά του Κορυθίου, όπως άλλωστε υπήρξε και την τριετία της θητείας του ως δήμαρχος, όπου σε μικρό χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε την αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από αμίαντο προς Στενό- Αγιωργίτικα- Παρθένι- Ελαιοχώρι της δημοτικής ενότητας Κορυθίου προϋπολογισμού1.700.000 € και υλοποίησε στην ενότητα Κορυθίου 38 έργα συνολικού ποσού 727.308,47€.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε ότι τα χωριά του Δήμου Τρίπολης χρειάζονται άμεση στήριξη και υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία για να γίνουν έργα και υποδομές που θα διευκολύνουν τους αγρότες.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr