Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Νέα Τρίπολη" του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Παναγιώτης Κατσαρός

Μαϊος 04, 2019

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης , ένας ακόμα νέος άνθρωπος που επέλεξε να επιστρέψει στην Τρίπολη και την Αρκαδία για να δραστηριοποιηθεί στον πρωτογενή τομέα, ο Παναγιώτης Κατσαρός.


Ο Παναγιώτης Κατσαρός, του Σάββα και της Αθανασίας, γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1979.
Ασχολήθηκε με τον στίβο, στο αγώνισμα της δισκοβολίας, όπου ως Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας, συμμετείχε σε διεθνείς συναντήσεις
Στη διάρκεια της πορείας του στο αθλητισμό κατέκτησε μετάλλια σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες ενώ είχε την τιμή μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα, στην πορεία της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, το 1996.
Το 1997 αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης και κατόπιν φοίτησε σε Σχολή Νοσηλευτικής με ειδικότητα τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Το 2002 κατατάχθηκε στον Στρατό Ξηράς ως επαγγελματίας οπλίτης, τελείωσε με άριστα όλα τα σχολεία του όπλου του και πήρε όλες τις προβλεπόμενες από το θεσμό προαγωγές .
Το 2015 αποχώρησε αυτοβούλως από τις Ένοπλες Δυνάμεις, επέστρεψε στην Τρίπολη όπου και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την Μελισσοκομία.
Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να είμαστε μαζί στον αγώνα να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter