Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Βασίλης Κοττής

Μαϊος 01, 2019

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,

Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Είμαι ο Βασίλης Κοττής. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1986. Πατέρας μου ο Παναγιώτης Κοττής και μητέρα μου η Σπυριδούλα Κούλη. Το 2010 αποφοίτησα από το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών Τ.Ε. της Πάτρας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι σε επιχείρηση καφέ ως συνιδιοκτήτης με τον αδερφό μου. Παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι ως ενεργό μέλος της ελληνικής δισκογραφίας. Επί σειρά ετών παρακολούθησα μαθήματα φωνητικής στη σχολή της Julie Massino. Η ενεργή μου ενασχόληση με τα κοινά ξεκινά το 2010 όταν με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας ως Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ενώ από το 2011 έως και σήμερα έχω ασκήσει καθήκοντα Προέδρου κι Αντιπροέδρου του Συλλόγου Μπασιάκου.

Κώστας Τζιούμης

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr