Τρία νέα ονόματα ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης

Απριλίου 23, 2019

Τρεις νέους υποψήφιους για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης.

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...

Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"...

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Εμείς μπορούμε!

Γιάννης Παπαδάτος

papadatos tzioumis

Είμαι ο Γιάννης Παπαδάτος του Γεωργίου και της Χαρίκλειας γεννηθείς το 1965 στο Ζευγολατιό Αρκαδίας καταγόμενος από το χωριό Μαχαιράδες Ζακύνθου.

Ασκώ το επάγγελμα του αμπελουργού και αγροκτηνοτρόφου με έδρα το Ζευγολατιό Αρκαδίας επί σειρά ετών συνεργαζόμενος με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρασιού και των γαλακτομικών ειδών.

Από το έτος 2010 εως και σήμερα υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση ως τοπικός πρόεδρος της τκ Ζευγολατιού Δήμου Τρίπολης.

Γεώργιος Οικονομόπουλος

oikonomopoulos tzioumis

Είμαι ο Γεώργιος Οικονομόπουλος, γεννήθηκα το 1977 στο Τορόντο Καναδά και μεγάλωςα στην Κανδήλα Αρκαδίας, τόπο καταγωγής των γονέων μου.

Διαμένω και εργάζομαι στην Τρίπολη τα τελευταία 25 χρόνια. Φοίτησα στο Γυμνάσιο Λεβιδίου και αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Τρίπολης. Εισάχθηκα με Πανελλήνιες Εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων στην Αμυγδαλέζα Αττικής. Από το 1998 υπηρετώ σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Είμαι παρών στο συνδικαλιστικό κίνημα από το 2007 ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας και από το 2018 διατελώ πρόεδρός της. Επίσης είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις δημοτικές εκλογές του 2014, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη. Οι συμπολίτες μου επικρότησαν την προσπάθειά μου με 430 ψήφους.

Είμαι παντρεμένος από το 2002 με την Άννα Κατσίγιαννη του Φωτίου από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελένη και το Μιχάλη.

Παναγιώτα (Μπέτυ) Αργυροπούλου

argiropoulou tzioumis

Είμαι η Παναγιώτα (Μπέτυ) Αργυροπούλου και γεννήθηκα στις 28/08/1989 στην Τριπολη Αρκαδίας.

Οι γονείς μου είναι ο Ευάγγελος Αργυροπουλος και η Ιωάννα Καγιούλη. Αποφοίτησα το 2007 από το 1ο γενικό λύκειο Τρίπολης και την ίδια χρόνια εισήχθηκα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών (Π.Τ.Δ.Ε.) από όπου πήρα το πτυχίο μου το 2011.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης. Είμαι κάτοχος ECDL κι έχω γνώση της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας. Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό,και συγκεκριμένα με το βόλεϊ και το τένις, και υπήρξα για πολλά χρονια μέλος του αθλητικού σωματείου Σ.Ε.Φ.Αρκαδικος.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr