Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα για τις νέες προοπτικές στην Ογκολογία (video)

Μαρτίου 04, 2019

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία» η οποία διεξήχθη στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Κάψια Αρκαδίας στις 2 Μαρτίου 2019.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παυλής ανέφερε:

"Υποδεχόμαστε την πρώτη Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία που συνδιοργανώνεται από το αρχέγονο κύτταρο και το Ογκολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Ή παρουσία σας και η κατάθεση των εισηγήσεων σας αναμφίβολα θα συνεισφέρουν στον συγκεκριμένο επιστημονικό διάλογο αλλά έρχονται πέραν αυτού να εμπλουτίσουν την υγιή και δυναμική σχέση που χτίζεται καθημερινά μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας λειτουργώντας προσθετικά στην αξιακή αναβάθμιση της περιοχής μας.

Πραγματικά συγχαίρουμε τους διοργανωτές που με τις πρωτοβουλίες τους και την δική τους προσπάθεια για μία ακόμα φορά δίνουν την δυνατότητα της άμεσης επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφόρησης πάνω σε βασικά ερωτήματα στον τομέα της Ογκολογίας που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις.

Για τα πολύ ενδιαφέροντα αυτά θέματα που έχουν μεγάλη πρακτική χρησιμότητα θα μας μιλήσετε εσείς.

payliso ogkologia kapsia 3

Από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης θα σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε πρωτοβουλίαςκαι κάθε εγχειρήματος της επιστημονικής κοινότητας που προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης πάνω σε καίρια θέματα πάνω στην σύγχρονη και παράλληλα δύσκολη καθημερινότητα που διανύουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλωσορίζουμε στο Δήμο μας"

payliso ogkologia kapsia 1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter