Τρίτη πεντάδα υποψηφίων ανακοίνωσε η παράταξη «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» (pics)

Φεβρουαρίου 06, 2019

Η παράταξη «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ανακοίνωσε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, την τρίτη πεντάδα των υποψηφίων του συνδυασμού. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Κώστας Ασημακόπουλος

Ονομάζομαι Κώστας Ασημακόπουλος, είμαι 73 ετών και είμαι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Στο παρελθόν έχω διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Λευκοχωρίου Γορτυνίας απ’ όπου και κατάγομαι και έχω θέσει υποψηφιότητα ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗ.Κ.ΚΙ κερδίζοντας την πρώτη θέση στον Νομό Αρκαδίας.

Τον Νίκο Τσιαμούλο τον γνωρίζω από μικρό παιδί, τον παρακολουθώ από το ξεκίνημα του στην Αυτοδιοίκηση, συμφωνώ με τις απόψεις του και το όραμα του για τον Δήμο Τρίπολης του μέλλοντος, όπου αγαπά και νοιάζεται. Αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του στις εκλογές του Μαΐου 2019 για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γιώργος Κυρίμης

Ονομάζομαι Γιώργος Κυρίμης του Ιωάννη, γεννήθηκα το 1962 στις Ρίζες Τεγέας. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2000 και αυτή τη στιγμή είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Προέδρων Δήμου Τρίπολης.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Νίκο Τσιαμούλο γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και πρωτοποριακές ιδέες που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τόσο της πόλης μας όσο και των χωριών του δήμου μας.

Ελεάννα Δημήτρουλα - Κατσαούνη

Είμαι η Ελεάννα Δημήτρουλα - Κατσαούνη. Γεννήθηκα στην Τρίπολη πριν από 37 χρόνια. Σπούδασα στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας, από όπου και πήρα το πτυχίο μου. Εργάστηκα στον Δήμο Τρίπολης στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», στο οικοτροφείο «H στοργή» και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο περιφερειακό τμήμα Τρίπολης , ως κοινωνική λειτουργός.

Έχω ένα γιό (τον 7χρονο Βασίλη), από τον γάμο μου με τον Φώτη Κατσαούνη και συνεχίζω το επαγγελματικό του έργο, στο γνωστό σε όλους σας ζαχαροπλαστείο «Ο ΛΑΚΗΣ», όπως ο ίδιος επιθυμούσε. Συμμετέχω εκ νέου στην παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ», αφού και αυτό ήταν επιθυμία του συζύγου μου.

Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι άνθρωπος της πράξης, με ήθος και αξιοπρέπεια. Γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου όσο λίγοι και έχει για το καθένα πρόταση και λύση. Η τιμητική του πρόσκληση να είμαι και πάλι υποψήφια στον συνδυασμό του έγινε απόφαση για ουσιαστική συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους δημιουργώντας την δυναμική εκείνη ώστε η αναβάθμιση του Δήμου να γίνει πραγματικότητα.

Αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς, όσο και για τα παιδιά μας. Μπορούμε σίγουρα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Βασίλης Κωτσιόπουλος

Ονομάζομαι Βασίλης Κων. Κωτσιόπουλος και γεννήθηκα στη Γαρέα Τεγέας. Έχω υπηρετήσει ως Γυμναστής σε διάφορα σχολεία Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας.

Έλαβα μέρος σε σωματεία, είτε ως ιδρυτής, είτε ως προπονητής. Στο παρελθόν διετέλεσα διαιτητής μπάσκετ στην κατηγορία Α’ γυναικών και Β’ ανδρών καθώς και Διευθυντής στο Δ.Α.Κ Τρίπολης κατ επανάληψη.

Είμαι παντρεμένος με τη Βαρβάρα Μπότη, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE και πατέρας δύο παιδιών, της Χριστίνας, οδοντιάτρου στο Λονδίνο και του Κωνσταντίνου, απόφοιτου Φ.Π.Ψ και εργαζόμενου στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Συμπορεύομαι μαζί με το Νίκο Τσιαμούλο γιατί πιστεύω ότι μαζί του μπορεί να αναγεννηθεί και πάλι ο Δήμος της πόλης μας, παίρνοντας παράλληλα μια καινούρια πνοή. Το οφείλουμε άλλωστε στους συμπολίτες μας γιατί το αξίζουν.

Φώτης Μαρούδας

Ονομάζομαι Φώτης Μαρούδας του Ιωάννη και της Βαρβάρας, γεννήθηκα το 1985 στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος. Έχω υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, ανήκω στην μεγάλη οικογένεια των κυνηγών και έχω εργασθεί ως θηροφύλακας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης. Από το 2007 υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία. Εργάζομαι και διαμένω σε αυτή την ιστορική πόλη που θεωρώ ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Συμπορεύομαι στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο στηρίζοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη- Αλλάζουμε τα Δεδομένα» , γιατί οι ποικίλες και πρωτοποριακές ιδέες του αντιπροσωπεύουν το διαφορετικό, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός Δήμου δυνατού που θα είναι αρωγός των εξελίξεων και όχι ουραγός.

Ο τρόπος σκέψης του και οι ιδέες του συμπίπτουν με τις δικές μου και είμαι βέβαιος ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να φτάσουμε στον επικείμενο στόχο της δημιουργίας ενός καινοτόμου Δήμου. Ενός Δήμου ικανού να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών και να επιλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και τα χωριά μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter