Η Έλενα Αθανασοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Φεβρουαρίου 06, 2019

Η Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιo του Γιάννη Σμυρνιώτη των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Η Έλενα Αλεξάνδρου – Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιό μας των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Με καταγωγή από τον Βόλο, από το 2010 ζει και δραστηριοποιείται στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένη με τον Φυσικοθεραπευτή Βασίλη Δημ. Αθανασόπουλο που κατάγεται από τη Νεστάνη και έχουν δυο γιούς.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στον Tομέα Διοίκησης Logistics και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Με σημαντική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως στέλεχος Πολυεθνικής Εταιρείας Πετρελαιοειδών, στις αρχές του 2017, μετά από διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., προσελήφθη στο Δήμο Γορτυνίας όπου και εργάζεται ως Οικονομολόγος ενώ συμμετέχει και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της Έλενας σε αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας για τη δημιουργία αλλά και τη λειτουργία ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στην προσπάθεια που οφείλουμε να καταβάλουμε για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Έλενα, καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter