Ο Γιώργος Τζώρτζης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Φεβρουαρίου 05, 2019

Τον κ. Γιώργο Τζώρτζη ανακοίνωσε ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Γιάννης Σμυρνιώτης:

Στην πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, έναν καταξιωμένο επιστήμονα, τον Διευθυντή του Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο ΓΝ Τρίπολης Γιώργο Τζώρτζη.

Ειδικεύθηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2001. Εκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική  Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πρετόριας Νοτίου Αφρικής όπου απέκτησε και το MSc University of Pretoria. Μετεκπαιδεύθηκε στη συνέχεια στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός στην Χειρουργική Ογκολογία της Τραχηλοπροσωπικής Xώρας καθώς και στην Γερμανία και Αυστρία.

Έχει αναπτύξει εκτεταμένη ακαδημαϊκή δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια με συμμετοχή σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια και παρουσιάσεις – ομιλίες σε εκδηλώσεις συνεχιζόμενης εκπαίδευσης οδοντιάτρων – ιατρών. Έχει ανακοινώσει και δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Ρέτσου Αναστασία. Έχει δυο παιδιά, τον Ανδριανό-Σεραφείμ, φοιτητή Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και την Ουρανία, μαθήτρια γυμνασίου.

Είναι Διευθυντής του Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο ΓΝ Τρίπολης από το 2012. Στα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται το τραύμα, η χειρουργική ογκολογία του στόματος και των σιαλογόνων αδένων και η εμφυτευματολογία.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος, της International Association of Oral and Maxillofacial Surgery, της European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery και της European Association of Facial Plastic Surgery.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Τζώρτζης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η απόφασή μου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ως μοναδικό στόχο να υπηρετήσω την πόλη μας.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που καλούμαι να επωμιστώ ζητώ τη στήριξή σας για να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας. Η επιστημονική κατάρτιση, η εμπειρία, η διαλλακτικότητα και κυρίως η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά αποτελούν τα εχέγγυα για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.»

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter