Ο Διονύσιος Καραφωτιάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιανουαρίου 23, 2019

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος από το χώρο του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις εκλογές του Μαΐου.


Ο Διονύσιος Καραφωτιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Απόφοιτος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χόντου, έμπορο, και έχουν δύο γιούς.
Έχει εργαστεί ως μουσικός, ηχολήπτης αλλά κυρίως ως καθηγητής μουσικής στην δημόσια εκπαίδευση και σε ιδιωτικά γυμνάσια, στην Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αθηνών, Αργολίδας και Αρκαδίας που ύστερα από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2007 μονιμοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.
Παράλληλα, ασχολείται με την σύνθεση και επεξεργασία έργων για χορωδία, και διευθύνει τα τελευταία 8 χρόνια την Παιδική Χορωδία Τρίπολης «Σπουργίτια», έχοντας συμμετάσχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην Τρίπολη, στην Αργολίδα και την Αττική.
Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια διεύθυνσης Χορωδίας του Μουσικού Πανεπιστημίου Κέρκυρας και της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών Ελλάδας μαζί με καταξιωμένους έλληνες και ξένους διευθυντές Χορωδιών.
Έχει 15ετή εμπειρία διδασκαλίας σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής, σε παιδιά και ενήλικες, διοργανώνοντας τα τελευταία 5 χρόνια Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στην Τρίπολη, κάθε Ιούνιο, φιλοξενώντας στη σκηνή Παιδικές και Νεανικές Χορωδίες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Με ιδέες και στόχους για την καθιέρωση πολιτιστικών - εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα γίνουν θεσμοί συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αύξηση της επισκεψιμότητας της Τρίπολης ενώνει τις δυνάμεις του στον κοινό μας στόχο, να πάμε το Δήμο μας ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Διονύση, καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter