Νίκος Τσιαμούλος: «Να κάνετε απολογισμό … απολογιών, κύριε Δήμαρχε»

Ιανουαρίου 17, 2019

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρών» η παράταξη «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για τον προϋπολογισμό και για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων εξήγησε ο Νίκος Τσιαμούλος, με επιχειρήματα και στοιχεία που δεν μπορούσαν από κανέναν να αμφισβητηθούν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Νίκος Τσιαμούλος:

«Να κάνετε απολογισμό … απολογιών, κύριε Δήμαρχε»

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019, ο Νίκος Τσιαμούλος, τόνισε ότι είναι ο τελευταίος  προϋπολογισμός για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική χρονιά, ενώ επισήμανε ότι ήρθε καθυστερημένα για να ψηφιστεί.

Απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, του είπε ότι «κανονικά δεν θα έπρεπε να φέρει προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά να προχωρήσει σε έναν απολογισμό … απολογιών, για όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε. Επίσης, αναρωτήθηκε γιατί ασκεί κριτική ο Κώστας Τζιούμης, αφού στην εξέδρα όλοι θυμόμαστε μαζί με τον κ. Παυλή στο δεύτερο γύρο των προηγούμενων εκλογών. «Γιατί τόση κριτική; Έβαλε πλάτη για αυτή την αποτυχημένη Δημοτική Αρχή» είπε.

Στη δευτερολογία του τόνισε πως «ο κόσμος είναι απογοητευμένος κι αν κύριε Δήμαρχε, δεν το πάρετε το μήνυμα, θα συνεχίσετε να ζείτε στο δικό σας πλασματικό κόσμο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι απερχόμενη και να είστε βέβαιος ότι όλοι μας για όλα θα κριθούμε από το σοφό λαό».

«Τι γίνεται με το κληροδότημα που φιλοξενεί την επιχείρηση Dozen;»

Αυτό το ερώτημα έθεσε ο Νίκος Τσιαμούλος προς τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας ότι:

«Έχετε κάνει κάποια διαδικασία μετά τη δικαστική απόφαση; Θα κάνετε ΕΔΕ; Θα βγει σε δημοπρασία το ακίνητο; Για πόσο καιρό θα χάνουμε χρήματα που στηρίζουν κοινωνικές δομές;». Απάντηση ως συνήθως συγκεκριμένη δεν πήρε από την Δημοτική Αρχή.

«Θα υπάρξει επιτέλους κανονισμός ή σχέδιο τοποθέτησης για τους κάδους απορριμμάτων;»

Ενημέρωση για το αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για το που θα τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων ζήτησε ο Νίκος Τσιαμούλος.  «Πολίτες κάνουν έγγραφα για τις θέσεις των κάδων. Έχει βγει κανονισμός που θα τοποθετηθούν;» επισήμανε για πολλοστή φορά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter