Ο Ειρηναίος Αναστ. Χριστόφιλος υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Τρίπολη”

Ιανουαρίου 15, 2019

Έναν ακόμα υποψήφιο με τον συνδυασμό του “Νέα Τρίπολη” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης.


Ο Ειρηναίος Αναστ. Χριστόφιλος, ένας ακόμα νέος άνθρωπος, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο Ειρηναίος κατάγεται από τις Κολλίνες, γεννήθηκε και ζει στην Τρίπολη όπου και φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα και παράλληλα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος Νομού Αρκαδίας «Ο Γέρος του Μοριά» που αφενός βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων όλων των αθλημάτων αφετέρου επιτελεί σημαντικό και πολυδιάστατο εθελοντικό έργο.

Η αστείρευτη διάθεση του Ειρηναίου για την ανάδειξη των επιτυχιών του Ελληνικού Αθλητισμού, μέσα από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, αποτελεί εχέγγυο ότι ο Δήμος Τρίπολης μπορεί να αποτελεί διαρκές σημείο αναφοράς για τους Έλληνες Πρωταθλητές αλλά και να συνεχίσει να τροφοδοτεί με δικά μας παιδιά τις Εθνικές μας Ομάδες.

Ειρηναίε, καλή επιτυχία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter