Η τελευταία για το 2018 ανακοίνωση υποψηφιότητας της Παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιανουαρίου 02, 2019

Την τελευταία, ανακοίνωση υποψηφιότητας για το 2018, έδωσε ο επικεφαλής της Παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης, η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "αυτή η υποψηφιότητα για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάιο του 2019 εμπεριέχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό".

Ανακοίνωση υποψηφίου Ηλία Τυροβολά από τον Γιάννη Σμυρνιώτη:

"Ο Ηλίας Παν. Τυροβολάς που γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1993 είναι ο  νεότερος, μέχρι σήμερα, υποψήφιος Δημοτικός μας Σύμβουλος".

Μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει και να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας ασχολούμενος με την εμπορία ειδών – κυρίως ελαστικών – αυτοκινήτων.

Στο πρόσωπο του Ηλία και όλων των νέων ανθρώπων που συμπορεύονται αλλά και θα συμπορευτούν μαζί  μας από το νέο χρόνο, αναζητούμε εκείνες τις ιδέες, τις απόψεις, τις λύσεις που βλέπουν τα νέα παιδιά – πολλά από τα οποία ενηλικιώθηκαν μέσα στην κρίση – για ένα καλύτερο αύριο τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Για να κάνουμε μαζί τη Νέα Τρίπολη έναν τόπο καλύτερο για να ζουν, να δραστηριοποιούνται, να εγκαθίστανται όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι.

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2019 με πολλές υποψηφιότητες παλιών και νέων συνεργατών με όραμα και ιδέες για να πάμε όλοι μαζί – με αφετηρία το νέο χρόνο - το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr