Η νέα "μουσική" χρονιά ξεκίνησε με αγιασμό για τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics-video)

Οκτωβρίου 06, 2018

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

Η νέα "μουσική" χρονιά ξεκίνησε με αγιασμό σήμερα,Σάββατο 6/10/2018 στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

Η αίθουσα του ιστορικού κτιρίου πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό για την μουσική.

 

Καθηγητές, γονείς, παλιοί και νέοι μαθητές, πήραν την ευλογία της Εκκλησίας, για την νέα "μουσική" και όχι σχολική χρονιά που ξεκινά γι' αυτούς.

 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης.  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά και φυσικά οι μουσικοί της Φιλαρμονικής.


Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής  τόνισε  τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων καθώς και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.


Μεταξύ άλλων ο κ. Καραλής καλοσώρισε τους νέους και παλαιότερους μαθητές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται την σχολή μαθητείας της φιλαρμονικής,πράγμα που κάνει την φιλαρμονική ακόμη πιο δυνατή και καλύτερη από ότι είναι. 

{gallery}agiasmos_filarmoniki2018{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr