Παυλής για Τσιαμούλο: “Να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει τις συκοφαντίες” (video)

Σεπτεμβρίου 14, 2018

Την απάντησή του στην κριτική που άσκησε στη Δημοτική Αρχή ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (14/09) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Η κριτική του κ.Τσιαμούλου έγινε, γιατί όπως ανέφερε, στο Λεβίδι, οι κάτοικοι την περίοδο του πανηγυριού, συγκέντρωσαν μόνοι τους το χρηματικό ποσό για να κάνουν την αποκομιδή των απορριμμάτων, επειδή δεν μπόρεσε να το κάνει η δημοτική αρχή, παρά το γεγονός πως λαμβάνει δημοτικά τέλη για το σκοπό αυτό.

Ο κ. Παυλής σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος, έκανε λόγο για συκοφαντίες και καταγγελίες, που γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού, καλώντας τον επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» να μιλήσει με στοιχεία, διαφορετικά να είναι έτοιμος, να δεχτεί και τις συνέπειες. "Ο κ.Τσιαμούλος μιλά γενικά και αόριστα".

Ο Δήμος δεν είχε δώσει καμία εντολή σε κανέναν για να συγκεντρωθούν χρήματα και δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα. Εάν μέσα σε 2-3 ημέρες δεν καταθέσει ο κ.Τσιαμούλος συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα θα ακολουθήσουμε την διαδικασία, που προβλέπεται και θα δεχτεί τις συνέπειες.

"Τις εξυπνάδες του να τις λέει στο περιβάλλον του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr