Για χαλαζοπτώσεις, Μυστριώτειο και ΚΕΔΗΤ μίλησε ο Σμυρνιώτης

Σεπτεμβρίου 13, 2018

Προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή την τοπική επικαιρότητα και όσα ζητήματα προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Τρίπολης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος.

 Αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σχολίασε τις πρόσφατες καταστροφές και σοβαρές ζημιές που υπέστη η αγροτική παραγωγή και όχι μόνο από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στο Δήμο.

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε δίκαιες εκτιμήσεις προκειμένου οι πληγέντες να πάρουν τις άμεσες αποζημιώσεις τους. Στη συνέχεια με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο κ. Σμυρνιώτης ασκώντας κριτική στη Δημοτική Αρχή λέγοντας ότι «πάμε από το κακό στο χειρότερο», σχολίασε το γεγονός ότι δεν έχει γίνει η στοιχειώδης συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων με αποτέλεσμα εικόνες ανάλογες του Μυστριώτειου 1ου Γυμνασίου-Λυκείου, χαρακτηρίζοντας δικαιολογίες την ένταξη των εγκαταστάσεων σε ανάλογο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την επισκευή του.

Τέλος αναφέρθηκε στην κατάργηση τμημάτων στα ΕΠΑΛ και τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση, χαρακτηρίζοντας ως «το πιο τραγικό» το γεγονός ότι ένας ακόμη Παιδικός Σταθμός (σ.σ. Παιδικός Σταθμός Θάνα) δεν έχει καμία εγγραφή. Ο κ. Σμυρνιώτης συγκεκριμένα είπε ότι υπήρχαν voucher που είχαν οι γονείς και κανείς δεν πήγε εκεί, ασκώντας κριτική και για το θέμα της ΚΕΔΗΤ.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr