Κώστας Τζιούμης: Για άλλη μια φορά η περιοχή μας,ο Δήμος μας, πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα

Σεπτεμβρίου 11, 2018

Για άλλη μια φορά η περιοχή μας,ο Δήμος μας, πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα καταστροφικές συνέπειες για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής μας.

 Περιοχές του Κορυθίου και της Τεγέας επλήγησαν σήμερα, το απόγευμα, από πολύ ισχυρή χαλαζόπτωση η οποία, όπως μας ενημέρωσαν αγρότες από τις παραπάνω περιοχές με τους οποίους επικοινωνήσαμε, προκάλεσε ολική καταστροφή στις καλλιέργιες,μήλα,αχλάδια,σταφύλια.


Ο παραγωγικός ιστός της περιοχής μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα,από φυσική καταστροφή και μάλιστα την εποχή της συγκομιδής όταν έχουν γίνει, από τους παραγωγούς και όλα τα έξοδα της καλλιέργειας.


Άμεσα ο Δήμος Τρίπολης θα πρέπει να κινητοποιήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες με τον ΕΛΓΑ ώστε να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών και όσο το δυνατόν ταχύτερη αποζημίωση των πληγέντων.


Θεωρούμε απαραίτητο, να συνεδριάσει άμεσα το ΔΣ της Τρίπολης για τον συντονισμό των ενεργειών από εδώ κι πέρα. Για τούτο παρακαλούμε τον πρόεδρο του ΔΣ να συγκαλέσει άμεσα συνεδριάση.


Κώστας Τζιούμης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr