Δήμος Τρίπολης: Νύχτα Shock Price.. Ο στόχος επετεύχθη!

Αυγούστου 31, 2018

Ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για τη Νύχτα Shock Price: "Το κέντρο της πόλης κατακλύστηκε από επισκέπτες και οι παράλληλες εκδηλώσεις κράτησαν την πόλη «ξάγρυπνη» μέχρι τις πρωινές ώρες. Μια βραδιά αφιερωμένη τόσο στους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές, μια βραδιά με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, μια βραδιά πολιτιστικών δράσεων".

Η Τρίπολη και φέτος βούλιαξε από κόσμο. Χιλιάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες. Κέρδος για τους καταστηματάρχες, απόλαυση για τους κατοίκους, επιτυχία για τον τουρισμό.

Οι εκδηλώσεις ήταν πολλές … από ζωντανή μουσική και μουσικά events μέχρι αθλητικές επιδείξεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία της πόλης. Επιστέγασμα του μουσικού μωσαϊκού ήταν η Φιλαρμονική Τρίπολης που γέμισε με υπέροχες μελωδίες κάθε γωνιά της πόλης.

Οι στόχοι των διοργανωτών επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Η πόλη προβλήθηκε και διαφημίστηκε από τα Περιφερειακά ΜΜΕ, οι φωτογραφίες και οι λήψεις βίντεο (από drone) ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά και η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης κάλυπτε live τη μεγάλη γιορτή, με τη βοήθεια και συνεργασία της Γιώτας – Όλγας Καραθανάση, που μετέδιδε τον παλμό τηςShock Price ζωντανά με δηλώσεις και συνεντεύξεις των καταστηματαρχών και καταναλωτών.

Ο Δήμος Τρίπολης , το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν με τις προσπάθειές τους στο επιτυχημένο αποτέλεσμα της βραδιάς, που είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο και έδωσε αέρα αισιοδοξίας στην τοπική μας αγορά.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους καταστηματάρχες της πόλης μας, που συμμετείχαν και στήριξαν την διοργάνωση, προσφέροντας και πάλι δελεαστικές εκπτώσεις για το καταναλωτικό κοινό.

Ευχαριστούμε: Τη ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε για την ευγενική της υποστήριξη στην προώθηση της βραδιάς, στους διερχόμενους οδηγούς από και προς την Αρκαδία.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και ειδικά το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης και Τμήμα Τάξης Τρίπολης, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης, που πάντα συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε τη Φιλαρμονική του Δήμου μας για την μοναδική μουσική τους βόλτα στην έναρξη της βραδιάς και τους μουσικούς : Αθηνά Ρούτση, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, Ασπασία Θεοφίλου, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Τάσο Γεωργουδιό, Taimi and friends, Βλάμηδες και το Έντεχνο Λαϊκό συγκρότημα.

Τα γυμναστήρια της πόλης μας, Athleta , Body Art , Golden Clubs, Star Fitness Irida το Κέντρο Χορού " ΧΟΡΟΤΕΧΝΙΑ " και την σχολή χορού Son Cubano Academy.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας δημοσιογράφους και φωτογράφους, που στήριξαν το εγχείρημά μας.

Πάνω απ’ όλα όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Τρίπολης που κατέκλυσαν την αγορά της πόλης και με την παρουσία τους η βραδιά ήταν για άλλη μια φορά ξεχωριστή!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr