Σημαντική επέκταση του δικτύου ύδρευσης σε περιοχές της Τρίπολης (video - pics)

Ιουλίου 09, 2018

Στην περιοχή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης βρέθηκε σήμερα το πρωί 09/07/2018 ο Δήμαρχος Τρίπολης συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη και τον διευθυντή κ. Μανδρώνη, ώστε να διαπιστώσουν την πορεία των έργων που αφορούν στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης: «Βρισκόμαστε σε ένα έργο που έχει ξεκινήσει από το 2016 και προχωράει από το πρόγραμμα Θησέας. Η περιοχή ευθύνης του έργου για την επέκταση του υδραγωγείου φτάνει μέχρι την Κάρτσοβα και τον Μάϊθανάση, σε κομμάτια εκτός σχεδίου πόλεως στον περιφερειακό δρόμο και ένα μεγάλο κομμάτι μεταξύ Θάνα και Περπατάρι. Από την συγκεκριμένη εργολαβία συνολικής αξίας 685.000€ είχανε κλείσει περίπου 485.000€ και το 2012-13 αδρανοποιήθηκε και έκλεισε το έργο για αυτό το κομμάτι. Με μεγάλη προσπάθεια της παρούσας δημοτικής αρχής επανήλθε αυτή ο Θησέας και με συμπληρωματική πίστωση επιπλέον 340.000 € αυτή τη στιγμή εκτελούμε έργα με σύνολο 620.000 € φυσικά μέσω προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑΤ, δίνοντας πρώτη φορά νερό σε όλα τα σπίτια εκτός σχεδίου πόλεως. Η παράταση στον εργολάβο για την ολοκλήρωση του έργου είναι μέχρι τις 31.12.2018.»

Πολύ σημαντική είναι και η ένταξη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με καινούργια σύνδεση ακριβώς πίσω από τη Μεραρχία με τις κατάλληλες σωληνώσεις υδραγωγείων.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχει ολοκληρωθεί το 80% των αναγκών στο δίκτυο ύδρευσης που χρόνια τώρα θα έπρεπε να έχουν καλυφθεί.

{gallery}ergo_thiseas_deyat{/gallery}

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr