Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του TEDxKlonatzidika που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη

Μαϊος 26, 2023 0
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του TEDxKlonatzidika που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του TEDxKlonatzidika, δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα της επερχόμενης εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28.05.2023 στην Τρίπολη.

Η ημέρα θα περιλαμβάνει μια σειρά από ομιλίες, workshops και ένα after party για τους συμμετέχοντες.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας:

11.00-12.00 Εγγραφές - Πρωινό
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν registration και να απολαύσουν ένα πρωινό με άκρως γευστικές επιλογές.

12.00-12.10 Εισαγωγή
Μια σύντομη εισαγωγή θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης και θα παρουσιάσει τον σκοπό και τους στόχους της.

12.10-12.25 Γιώργος Λαζαρίδης
«Κάνε την αλλαγή σου ευκαιρία»
Ο Γιώργος Λαζαρίδης θα μοιραστεί τις εμπειρίες του και θα παρουσιάσει το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες.

12.25-12.40 Ελπίδα Κόκκοτα «Repeat»
Η Ελπίδα Κόκκοτα θα μοιραστεί μια εμπνευσμένη ομιλία για το πως θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και τι χρειάζεται για να οραματιστούμε το μέλλον.

12.45-13.10 Nefelopetra «Loco Circus»
Η ομάδα Nefelopetra θα παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση με τίτλο «Loco Circus», που συνδυάζει τη μουσική, τον χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία.

13.10-13.25 Νίκος Μιχαλόπουλος
«Μπορούν τα πραγματικά όνειρα να έχουν ημερομηνία λήξης;»
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος θα παρουσιάσει μια συζήτηση πάνω στο θέμα των όνειρων και της επίτευξης των στόχων μας. Θα αναδείξει το ερώτημα αν τα πραγματικά όνειρα μπορούν να έχουν μια ημερομηνία λήξης και πώς μπορούμε να τα επιτύχουμε.

13.25-13.40 Ευαγγελία Ίρισα Δεμίρη
«Δεν αλλάζει ο ρόλος της διατροφής στη ζωή μας, αλλάζει ο τρόπος»
Η Ευαγγελία Ίρισα Δεμίρη θα αναλύσει τον ρόλο της διατροφής στη ζωή μας και θα εξετάσει πώς ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη διατροφή μπορεί να επηρεάσει την υγεία, την ενέργεια και τη γενικότερη ποιότητα ζωής μας.

13.40-14.00 Jerome Kaluta «Afrogreco Live»
Ο Jerome Kaluta θα προσφέρει μια ζωντανή μουσική εμπειρία, δημιουργώντας ένα μοναδικό και ενθουσιώδες ηχητικό ταξίδι.

14.00-15.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ - WORKSHOPS
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα και να λάβουν μέρος σε διάφορα workshops.

15.30-15.35 Άκης Καλμούκης
«Opera: An Experience, not just a Performance!»
Ο Άκης Καλμούκης θα μας ταξιδέψει με την μαγευτική του φωνή στα μονοπάτια της όπερας και θα μας αποδείξει πως η όπερα δεν είναι μια απλή παράσταση αλλά μια μοναδική εμπειρία.

15.40-15.55 Νίκος Φλώρος
«Η Τέχνη της Αλλαγής και η Αλλαγή της Τέχνης»
Ο Νίκος Φλώρος θα εξετάσει τη σχέση ανάμεσα στην τέχνη και την αλλαγή. Θα αναδείξει πώς η τέχνη μπορεί να επηρεάζει και να μεταμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου.

16.00-16.15 Απόστολος Κουμαρίνος
«Μια απόφαση μακριά από μία διαφορετική ζωή»
Ο Απόστολος Κουμαρίνος θα μοιραστεί την προσωπική του ιστορία και εμπειρία για το πώς μια απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική ζωή. Θα αναδείξει τη σημασία της αυτοεξέλιξης και της αναζήτησης του προσωπικού οράματος για την επίτευξη ευτυχίας και επιτυχίας.

16.20-16.35 Βικτόρια Μπούση
«From Ordinary to Extraordinary: Be the Change - Ignite Your Inner Hero with Virtual Reality»
Η Βικτόρια Μπούση θα παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα ομιλία που εστιάζει στο πώς μπορούμε να αναδείξουμε τον εσωτερικό μας ήρωα και να γίνουμε η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο.

16.40-16.50 Nefelopetra «Magique»
Η Nefelopetra θα πραγματοποιήσει μια μοναδική και μαγευτική εμφάνιση με τίτλο «Magique». Μέσα από εντυπωσιακές τεχνικές και εκθαμβωτικές επιδείξεις, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και θα μαγέψουν το κοινό με τα κόλπα και τις
ικανότητές τους.

17.00-17.15 Κλείσιμο
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη τελετή λήξης, όπου οι οργανωτές θα ευχαριστήσουν τους ομιλητές, τους καλλιτέχνες και το κοινό για τη συμμετοχή τους.

17.30-00.00 After party - Early Drinks
Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την κοινωνική τους δικτύωση και τη διασκέδασή τους σε ένα after party.

"Είστε έτοιμοι να ζήσουμε αυτό το μοναδικό event;
Είστε έτοιμοι για ..αλλαγή;
Σας περιμένουμε!"

#εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr