Νέα ημερομηνία για τα βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Νοεμβρίου 08, 2022 0
Νέα ημερομηνία για τα βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Τα βιωματικά εργαστήρια «Out of the blue» και «Ενθύμιον», για παιδιά και εφήβους, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, που ήταν προγραμματισμένα για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

Οι νέες ώρες διεξαγωγής των δύο εργαστηρίων το Σάββατο 12 Νοεμβρίου διαμορφώνονται ως εξής:

  • ·Εικαστικό εργαστήρι κυανοτυπίας «Out of the blue», (ώρα 15:00-16:00)
  • ·Δημιουργικό εργαστήρι «Ενθύμιον», (ώρα 16:30-17:30)

Τα εργαστήρια διοργανώνονται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την αρχαιολόγο Ειρήνη Πυρπάσου, αντλώντας έμπνευση από την περιοδική έκθεση «Βιογραφώντας τη Δημητσάνα. Από το Φωτογραφικό Αρχείο Μιχάλη Παναγόπουλου» που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

Σημειώνεται ότι τα προγραμματισμένα εργαστήρια για σχολικές ομάδες Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης των σχολείων με το Μουσείο.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr