Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Σεπτεμβρίου 13, 2022 0
Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί ένα φρέσκο ξεκίνημα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Μια νέα αρχή για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας πλούσια σε στόχους, ελπίδα και όνειρα.

Προς την κατεύθυνση αυτή τα σχολεία του Δήμου Γορτυνίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να υποστηρίξουν την απρόσκοπτη και αποδοτική τους λειτουργία με απώτερο στόχο την βέλτιστη αποτελεσματικότητα όλων όσων συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ενώ, προσωπικά είμαι παραπάνω από χαρούμενος για το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό προσωπικό που στελεχώνει τα σχολεία του Δήμου μας.

Αναγνωρίζω ότι η εκπαιδευτική διεργασία είναι πολύπλοκη, απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις τις οποίες όμως θα αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Σε μια ραγδαία εξελισσόμενη εποχή είναι πολύ σημαντικό να εξοπλιστούν οι μαθητές με νέες δεξιότητες, να αναπτύξουν κοινωνική συμπεριφορά και να καλλιεργήσουν τις αξίες της ενσυναίσθησης, του σεβασμού, της συνεργασίας και της ευελιξίας.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και θα μας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση να γίνουμε κοινωνοί επιτυχιών και μέσα επίτευξης της προόδου των μαθητών μας σε όλες τις σχολικές βαθμίδες όπως συνέβη και πριν μερικούς μήνες με την σαρωτική επιτυχία σε πανελλαδικό επίπεδο των ομάδων ρομποτικής, με μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της Βυτίνας, της Δημητσάνας και των Τροπαίων.

Εύχομαι καλή πρόοδο στους μαθητές και πραγματοποίηση των ονείρων τους. Επίσης, καλωσορίζω εκείνους που θα φοιτήσουν στα σχολεία μας για πρώτη φορά.
Πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών, τους εύχομαι αντοχή και την απαραίτητα δύναμη να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που επιτελούν.
Στους γονείς εύχομαι να καμαρώνουν χαρούμενα και ισορροπημένα παιδιά που θα προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Τέλος, δεσμεύομαι πως στην κοινή μας προσπάθεια για ποιοτική εκπαίδευση και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων η εκπαιδευτική κοινότητα θα απολαμβάνει την απόλυτη στήριξή μου.

Δημιουργική, χαρούμενη και γεμάτη επιτυχίες η νέα σχολική χρονιά!

 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

agiasmos1
agiasmos9
agiasmos8
agiasmos7
agiasmos6
agiasmos5
agiasmos4
agiasmos3
agiasmos2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr