ΠΑΟΚ Τρίπολης : "Ματώνει" για να αγωνιστεί!

Μαρτίου 08, 2022 0

Δύσκολες εποχές βιώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα! Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, για να ανταπεξέλθουν τα οικονομικά προβλήματα, που μαστίζουν σήμερα όλο τον κόσμο.
Μια ομάδα εξ αυτών που δεν έχει εισοδήματα από τον σύλλογο και επιβιώνει  μόνο από τα κέρδη των ανθρώπων της διοίκησης του, είναι ο ΠΑΟΚ Τρίπολης. 

Είναι δύσκολες εποχές με πολλά προβλήματα οικονομικά, που μας έχει προκαλέσει η πανδημία και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βάζουν το χέρι στην τσέπη για να υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Όπως προαναφέραμε μιλάμε  για την ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα την πρόεδρο της ομάδας Ανδριάνα Γκαργκάσουλα, τον αντιπρόεδρο Φιλοποίμην Καρδαρά που έχουν δώσει τα μέγιστα για την ομάδα!

Αλλά και τους πρωτεργάτες τον Βαλάντη Γκαργκάσουλα τον Σαράντο Μπούζο και τον Παναγιώτη Παναγάκη, να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας!

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης φέτος έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο και ο προπονητής του ο Βαλάντης Γκαρκασουλας!

 Ο κόουτς του ΠΑΟΚ Τρίπολης ευχαριστεί προσωπικά όλο το Δ. Σ. του ΠΑΟΚ Τρίπολης, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που σε δύσκολες συνθήκες είναι όλοι μαζί διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι μία οικογένεια!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr