Συλλαλητήριο στην Τρίπολη για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και τα σχολεία

Φεβρουαρίου 23, 2022 0
Συλλαλητήριο στην Τρίπολη για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και τα σχολεία
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο στην Τρίπολη με επίκεντρο τα προβλήματα στην εκπαίδευση και τα σχολεία. Αυτό έγινε στο πλαίσιο κινητοποίησης που συμμετείχαν ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Χαιρετίζουμε όλους τους εκπαιδευτικούς , τα μέλη της ΕΛΜΕ Αρκαδίας που παραβρέθηκαν στην  κινητοποίηση αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το παρόν από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. Όλοι μαζί, μια γροθιά αναδείξαμε τα προβλήματα και την συλλογική - αγωνιστική διέξοδο, διεκδίκησης λύσεων. 

    Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ. -- στην πλατεία Πετρινού μαζί με σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και άλλους φορείς του κινήματος της Αρκαδίας.  

    Ενώνουμε τη φωνή μας και παλεύουμε μαζί  με όλους τους εργαζόμενους για αξιοπρεπείς μισθούς, για θωράκιση του συστήματος υγείας, μέτρα για την ενεργειακή φτώχεια (π.χ. μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50%, κατάργηση των φόρων στα καύσιμα). Δεν δεχόμαστε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας χειρότερα από τις προηγούμενες γενεές.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

       Ο Πρόεδρος                             Ο  Γ. Γραμματέας

Ανδρέας  Γιαννόπουλος                 Φώτης   Γιακουμής

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr