Αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου έδειξε η νεκροψία νεκροτομή για τον 15χρονο από την Αρκαδία

Σεπτεμβρίου 15, 2021 0
Aδιευκρίνιστη αιτία θανάτου έδειξε η νεκροψία νεκροτομή, που έγινε στον 15χρονο που έχασε τη ζωή του από το χωριό Μαντέικα Αρκαδίας.

Αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να ρίξουν ''φως'' στην αιτία θανάτου του παιδιού.

Στο μεταξύ απαντήσεις για τον λόγο που έχασε τη ζωή του το παιδί, αναζητεί η οικογένειά του με την ξαδέλφη του να προχωρά σε μια ανάρτηση με φωτογραφία του ίδιου του παιδιού που αναφέρει:

Εχτες τα ξημερωματα. Εφυγε ο ξαδερφος μου, ενα υπεροχο παιδι, γλυκιτατο,καλοσυνατο. Παντα ολοι μας οτι και να του λεγαμε δεν μας χαλαγε χατιρι. Δεν τον εζησα πολυ καιρο,παρα μονο 2 χρονια. Δεν ξερουμε απο τι εφυγε.Αλλα εκανε την Παρασκευη την πρωτη δοση του εμβολιου.Για να παει σχολειο.Και να ειναι καλυμμενος εστω και λιγο απο τον Κωρονοιο .Και ο ξαδερφουλης μου. Εφυγε απο το εμβολιο. Γιατι ητανε υγιεστατος δεν ειχε κατι. Ας ελπισουμε οτι θα εχουν τα κοτσια,να μας πουν απο τι εφυγε.Καλο παραδεισο ξαδερφουλη μου και το χωμα που θα σε σκεπασει να ειναι ελαφρυ. Παντα θα βρισκεσαι στης καρδιες μας. 

Last modified on 15 Σεπτεμβρίου 2021 %10:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr