Παρουσιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Μανωλόπουλου στην Τρίπολη (pics - vid)

Σεπτεμβρίου 08, 2021 0

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τίτλο ''Άγιος Κωνσταντίνος το '21 αλλιώς'', πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσιάστηκε η τρίτη προσωπική έκθεση ζωγραφικής του 14χρονου Βασίλη Μανωλόπουλου, με τίτλο ''Όι Αγωνιστές της Επανάστασης μέσα από τα μάτια ενός εφήβου''.

Τα έργα που επιμελήθηκε ο ταλαντούχος μαθητής αναπαριστούν Ήρωες της Επανάστασης του 1821 καθώς και διάφορες σκηνές της Επανάστασης, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγενεσία.

Όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα δρώμενα που είχαν ετοιμάσει οι Σύλλογοι που υπήρχαν εκεί, όπως ποδηλασία, ζωγραφική, προσκοπικά παιχνίδια και ποδόσφαιρο.

Στον χώρο της εκδήλωσης, βρέθηκε ο Πρόεδρος της UNESCO κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ο οποίος συνεχάρη τον ζωγράφο για τις πολύ όμορφες δημιουργίες του, η συγγραφέας και θεματοφύλακας της Τσακωνιάς η κ. Ελένη Μάνου από το Λεωνίδιο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δημοτικοί σύμβουλοι,ι ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Unesco, της Action Art, καθώς και του Δήμου Τρίπολης με όλους όσοι βρίσκονται στον χώρο να εντυπωσιάζονται από τις όμορφες αυτές δημιουργίες.

Last modified on 8 Σεπτεμβρίου 2021 %22:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr